5 coafuri pe care le poţi face rapid cu placa. Vei atrage toate privirile

Placa de păr te poate ajuta să obții rapid cele mai frumoase coafuri, chiar la tine acasă!
5 coafuri pe care le poţi face rapid cu placa. Vei atrage toate privirile

Coafuri pe care le poţi face rapid cu placa, în doar câteva minute. Cu ajutorul plăcii de păr poți realiza mai mult decât coafura binecunoscută cu păr drept.

Dacă vrei să îți schimbi look-ul fără să fie nevoie de vreo vizită la salon, avem câteva sugestii minunate pentru tine. Vei atrage toate privirile cu aceste coafuri pe care poți să le faci chiar la tine acasă.

 

5 coafuri pe care le poţi face rapid cu placa

Bucle lejere

Buclele lejere sunt combinația perfectă între natural și cool, de aceea sunt prezente peste tot. De la aparițiile pe covorul roșu, până la ținutele casual de stradă, toate au în comun această coafură potrivită oriunde. Indiferent de lungimea părului sau de textura lui, cu breton sau fără, onduleurile vor arăta minunat. Pentru că se apropie vara, poți încerca și o culoare mai aprinsă, dacă vrei o schimbare de sezon. Caracteristica definitorie a buclelor făcute cu placa este finisajul relaxat, care imită părul ondulat natural.

 

5 coafuri pe care le poţi face rapid cu placa

Vârfuri ondulate

Dacă ai părul mai lung și îți plac buclele. dar nu vrei să îți ondulezi tot părul, poți alege varianta aceasta. Vârfurile ondulate arată la fel de bine și în plus, îți va lua mai puțin timp să le aranjezi. Încălzește placa la o temperatură potrivită, apoi începe să ondulezi părul de la jumătate. Aplică puțin spray de fixare și look-ul tău super feminin este gata. Această coafură este ideală și pentru festivalurile care se apropie în curând.

 

5 coafuri pe care le poţi face rapid cu placa

Păr drept cu bretonul prins

Buclele sunt sexy și feminine, dar și părul drept are farmecul lui aparte. Denotă eleganță și evidențiază foarte bine trăsăturile feței. Este de asemenea o coafură ideală pentru evenimente sau pentru petrecerile de vară. Îndreaptă părul perfect și prinde bretonul la spate cu două agrafe. Poți chiar să împletești șuvițele pentru a da părului un aer boho-chic. Completează o astfel de coafură cu un chimono înflorat și cu un machiaj care să-ți evidențieze ochii.

5 coafuri pe care le poţi face rapid cu placa

Păr lung și drept

Părul lung, clasic, îndreptat este o coafură simplă, dar plină de stil. Fă o cărare pe mijloc și îndreaptă părul cu placa. Acest look va fi mereu la modă și pune cel mai bine în valoare părul lung, mătăsos. De asemenea, dacă te-ai vopsit recent, poți alege să îți îndrepți părul deoarece culoarea va fi evidențiată foarte bine. În privința machiajului, alege să pui în valoare ochii cu eyeliner negru. Buzele nude întregesc foarte bine înfățișarea naturală.

5 coafuri pe care le poţi face rapid cu placa

Cărare într-o parte

În mod clar, șuvițele drepte prezente în majoritatea show-urilor de modă pentru sezonul primăvară/vară sunt unul din trendurile importante în materie de coafură. Acest stil revenit din anii ’90, completat cu sprâncene arcuite și gloss, nu poate fi trecut cu vedere. Părul drept și cărarea într-o parte definesc un look feminin rafinat.

Descoperă și alte coafuri ideale pentru părul fin, perfecte pentru vară.

sursa foto: instagram.com

 

 

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Andreea Bălan nu mai crede în certificatul de căsătorie
5.3 6 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *