5 filme de Crăciun pe care poți să le vezi în această iarnă pe Netflix. Vor aduce magia sărbătorilor în casa ta

Gigantul de streaming va lansa producții de care se va putea bucura întreaga familie.
5 filme de Crăciun pe care poți să le vezi în această iarnă pe Netflix. Vor aduce magia sărbătorilor în casa ta

5 filme de Crăciun pe care poți să le vezi în această iarnă pe Netflix. Am intrat deja în spiritul sărbătorilor de iarnă și mulți dintre noi se gândesc cum vor petrece Crăciunul. Dacă nu ai niciun plan și vei rămâne acasă, îți recomandăm un maraton de filme pe Netflix, numai bune de vizionat în această perioadă.

5 filme de Crăciun pe care poți să le vezi în această iarnă pe Netflix

Gigantul de streaming a devansat sezonul sărbătorilor prin lansarea unor filme tipice de Crăciun de la începutul lunii noiembrie, cum ar fi The Claus Family 2, Christmas with a bang și Christmas with You.

Cu toate acestea, serviciul digital are multe alte producții pregătite pentru a fi lansate și pentru a distra familia cu povești emoționante despre anotimp în timpul sărbătorilor de sfârșit de an.

Așadar, iată care sunt cele 5 filme pe care ți le recomandăm:

Crăciun la fermă

Comedia de Crăciun cu Scott Garnham, Scott Paige și Kathryn Drysdale spune o poveste pentru întreaga familie și va fi disponibilă pe Netflix începând cu 23 noiembrie.

După ce moștenește o fermă în timpul Crăciunului, un tată văduv se străduiește să se adapteze la viața dintr-un orășel, în timp ce copiii săi pun la cale un plan pentru a rămâne acolo pentru totdeauna.

Jurnalul lui Noel

Proiectul în care joacă Justin Hartley și Barrett Doss relatează o poveste de dragoste de Crăciun bazată pe cartea lui Richard Paul Evans și va avea premiera pe platformă pe 24 noiembrie.

În timp ce face curățenie în casa copilăriei sale de Crăciun, un romancier întâlnește o femeie care își caută mama biologică. Poate un jurnal să deschidă ușa spre trecut și spre inimile lor? Rămâne de văzut…

Trupa de acțiune salvează Crăciunul

Cei mai tineri membri ai familiei vor fi încântați de acest scurtmetraj de animație care va fi lansat de platforma de streaming luni, 28 noiembrie.

Ambițiosul Teddy Von Robo are un plan de a lua toată veselia Crăciunului din Hope Springs, dar Trupa de Acțiune face echipă cu Moș Crăciun pentru a salva situația.

Un Crăciun plin de har

Comedia romantică braziliană cu Gkay, Sérgio Malheiros și Vera Fischer promite să cucerească publicul atunci când va ajunge pe Netflix, pe 30 noiembrie 2022.

După ce descoperă o trădare, Carlinhos o întâlnește pe amuzanta Gracia, care pretinde că este partenera lui pentru a păstra aparențele în fața familiei sale tradiționale de Crăciun.

Scrooge: Un colind de Crăciun

Marele pariu animat al Netflix pentru Crăciun este această versiune muzicală a poveștii clasice a lui Charles Dickens, cu vocile unor vedete precum Olivia Colman. Premiera va avea loc pe 2 decembrie.

Este Ajunul Crăciunului, iar nefericitul Ebenezer Scrooge are la dispoziție doar o noapte pentru a-și înfrunta trecutul și a-și schimba viitorul, înainte de a fi prea târziu.

9 2 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.