5 lecţii de stil pe care le poţi învăţa din celebrul serial Bridgerton

Cum poți adopta tendințele vintage din serialul Bridgerton în moda actuală.
5 lecţii de stil pe care le poţi învăţa din celebrul serial Bridgerton

Bridgerton s-a bucurat de o mare popularitate și a lansat chiar mai multe trenduri în modă. Dacă ești o iubitoare a stilului vintage elegant, cu atât mai mult, poți aplica anumite trenduri în vestimentație.

Inspirat de colecția de cărți botezată sub același nume, serialul spune povestea unei familii de opt frați din Anglia secolului al XIX-lea, care trăia în partea înaltei societăți a Londrei. Combinând într-o poveste aparte drama și romantismul în capitole diferite, Bridgerton ne-a cucerit din primul minut. Un alt motiv al succesului covârșitor este estetica și fotografia serialului. Acestea reușesc să surprindă perfect atmosfera  luxoasă de epocă, în culori pastelate și imprimeuri delicate.

Lectii de stil pe care le poți învăța

 

Rolul pe care joacă moda în cadrul serialului

Nici n-am putea să nu remarcăm roulul important pe care moda îl joacă în cadrul serialului. Fiecare rochie, accesoriu si fiecare coafura reprezintă perfect personalitatea personajelor. De aceea, familia Featherington, este prezentată cu o garderobă dominată de tonuri aprinse aproape fluorescente și tăieturi îndrăznețe. Astfel aceștia își arată dorința de a atrage atenția și de a ieși în evidență.

Deși stilul vintage a fost considerat mereu mai dificil de integrat în stilul actual, prin felul în care a fost reprezentat în serial a căpătat o influență majoră. Astfel că îl putem adapta cu ușurință la îmbrăcămintea sau la coafurile de astăzi.

După succesul înregistrat, serialul de epocă The Bridgertons se pregătește să revină cu un nou sezon. În așteptarea noilor episoade de pe Netflix, să trecem în revistă cele mai frumoase lecții de stil pe care ni le-a lăsat serialul.

Lecţii de stil pe care le poţi învăţa din celebrul serial Bridgerton
Rochii serialul Bridgerton

Lecţii de stil pe care le poţi învăţa din celebrul serial Bridgerton

Am selectat cele mai frumoase cinci tendințe, care pot fi adaptate în look-urile tale de zi cu zi. Cum și se pare moda vintage? Ar putea să devină noul tău stil vestimentar preferat.

Mânecile umflate

În majoritatea episoadelor, mânecile bufante ale rochiilor sunt nelipsite și îmbracă umerii în mod elegant. Această croială a mânecilor specifică rochiilor de epocă a fost deja reintrepretată în moda actuală. Acest stil este romantic, feminin și poate fi purtat atât seara, la evenimente speciale, dar si ziua, la ținute casual. Pentru un eveniment deosebit poartă o rochie cu mâneci bufante și croială simplă, iar în timpul zilei alege o bluză cu mânecile clopot purtată cu o pereche de jeans.

 Bentițe pentru cap

Pentru a completa coafurile deosebite, pe lângă rochiile spectaculoase, personajele din Bridgerton purtau mai mereu și bentițe sofisticate. Acest trend al benițelor este deja prezent de câteva sezoane și complimentează o coafură simplă. Poți alege dintre modele variate de bentițe accesorizate cu perle, pietre sau bentițe confecționate din țesături variate.

Lecţii de stil pe care le poţi învăţa: cerceii maxi

Nu putem lăsa deoparte nici bijuteriile extravagante. Dintre acestea, cerceii maxi, lungi au atras atenția în multe cadre ale serialului. Surorile Featherington purtau des astfel de cercei care le evidenția și mai bine trăsăturile. Cerceii maxi, lungi sunt alegerea perfectă pentru un wet look sau chiar pentru părul lăsat liber, drept și o ținută elegantă.

Tonuri pastelate

Familia Bridgerton, cea mai elegantă și mai sofisticată decât ceilalți, s-a remarcat mereu prin apariții mai discrete, unde predominau culorile pastelate. Sezonul cald este ideal pentru a purta rochii diafane în nuanțe pastel, cu imprimeuri florale, așadar poți adopta acest stil începând chiar de azi.

Lecţii de stil pe care le poţi învăţa: hainele cu pene

Penele rafinate nu puteau lipsi din cadrul atmosferei luxuriante. O apariție memorabilă rămâne Daphne Bridgerton care pășește în fața Reginei Angliei într-o ținută impresionantă din pene. Dacă îți place acest stil, îl poți adapta la ținutele elegante de seară. Penele se combină foarte bine cu bijuterii simple, care completează discret nota de glamour.

 

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Câte diplome are Ramona Olaru, de fapt
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *