5 lucruri surprinzătoare despre rochia de mireasă purtată de Nicola Peltz, soţia lui Brooklyn Beckham

Nicola Peltz, soţia lui Brooklyn Beckham a purtat la nunta fastuoasă o creație personalizată de la Valentino. Iată câteva detalii inedite despre rochia de mireasă.
5 lucruri surprinzătoare despre rochia de mireasă purtată de Nicola Peltz, soţia lui Brooklyn Beckham

5 lucruri surprinzătoare despre rochia de mireasă purtată de Nicola Peltz, soția lui Brooklyn Beckham. Cuplul a avut parte de o nuntă fastuoasă, în acest weekend. Brooklyn, fiul cel mare al fostului star de la Manchester United David și al Victoriei Beckham, s-a căsătorit cu aleasa lui, Nicola Peltz, în vârstă de 27 de ani. Peltz este mai mare decât Brooklyn cu 4 ani, dar cei doi au strălucit împreună, diferența de vârstă fiind absolut insesizabilă.

Într-una dintre imaginile postată de cei doi pe Instagram, o poză alb-negru, furnizată de revista Vogue, a fost postată cu mesajul „Mr & Mrs Peltz Beckham”. Postarea a apărut pe ambele conturi oficiale de Instagram, ceea ce sugerează că ar putea folosi un nume de familie dublu în viitor.

Cei doi au fost deosebit de eleganți, dar, așa cum era firesc, atenția s-a îndreptat asupra miresei. Nicola Peltz a purtat o rochie de mireasă simplă, dar plină de detalii deosebite. Iată câteva detalii despre rochia superbă, purtată de noua doamnă Beckham în ziua nunții sale.

5 lucruri surprinzătoare despre rochia de mireasă purtată de Nicola Peltz

5 lucruri surprinzătoare despre rochia de mireasă purtată de Nicola Peltz

1. Rochia , o creație personalizată Valentino Haute Couture

Rochia de mireasă a Nicolei Peltz este o creație personalizată, realizată exact pe gustul miresei de celebra casă de modă Valentino Haute Couture. Crearea „rochiei de vis” adurat nu mai puțin de un an. Tot procesul a fost „o experiență couture supremă”, potrivit stilistei personale a lui Peltz, Leslie Fremar. Rochia perfect creată pe silueta Nicolei Peltz a implicat probe chiar în atelierele Valentino. Mireasa a făcut două călătorii la sediul Valentino din Roma, două probe în SUA și a purtat o conversație de un an cu echipa lui Piccioli.

2. Nicola Peltz a renunțat la broderie

Planul inițial a presupus o rochie acoperită cu broderii de dantelă. Peltz a probat mai multe rochii și într-un final a ales rochia mai simplă. Această a rămas impresionată de simplitatea elegantă și în final, a renunțat la broderie, preferând o rochie simplă. „Simplitatea a fost magnifică”, a spus Fremar pentru Vogue. „Nu a trebuit să detaliem prea mult rochia pentru a atinge amploarea acesteia, așa că am ajuns să eliminăm broderia.”

3. Creație minimalistă, în stilul clasic preferat de Peltz

Nicola Peltz este recunoscută pentru afinitatea ei spre stilul minimalist. Aceasta s-a remarcat la majoritatea evenimentelor importante prin rochii simple, sculpturale care-i evidențiază silueta. Peltz iubește să se îmbrace de la cele mai exclusiviste case de modă, însă modelează fiecare ținută după stilul ei. „Ceea ce este interesant la Nicola este că tinde să personalizeze creațiile în versiunile lor cele mai curate și simple”. A spus Fremar, referitor la stilul vestimentar preferat de Peltz.

5 lucruri surprinzătoare despre rochia de mireasă purtată de Nicola Peltz

4. Mănușile, accesoriile preferate

Un alt element statement al lui Peltz sunt mănușile. Nu este de mirare că a preferat să completeze rochia de mireasă simplă cu o pereche de mănuși din dantelă. Dantela franțuzească a fost adăugată pe mănușile și pe trena lucrate manual. Acest detaliu rafinat a adus o notă finală grațioasă rochiei de nuntă.

5. Rochia a avut un detaliu albastru ascuns

Rochia de mireasă a avut și un detaliu albastru ascuns. Este vorba de un talisman cu un ochi și de un mesaj personal cusut în fir albastru pe lungimea fustei rochiei, la dorința mamei miresei, Claudia Heffner Peltz.

sursa foto: instagram.com/britishvogue/

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Câte diplome are Ramona Olaru, de fapt
8.3 9 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *