5 modele sandale, tendințe în 2022. Ce se poartă și cum se poartă în această vară

Ce fel de sandale se poartă în vara 2022.
5 modele sandale, tendințe în 2022. Ce se poartă și cum se poartă în această vară

Modele de sandale perfecte pentru sezonul cald. Vara este momnteul ideal pentru a purta cele mai feminine ținute. Iar outfit-urile verii se potrivesc perfect cu sandalele în tendințe pentru acest sezon. Ce se poartă și cum se poartă în această vară.

5 modele sandale, tendințe în 2022

Sandale cu talpă plată

Dacă ești adepta stilului casual relaxat și îți place să faci plimbări lungi, mizează pe confort din plin. Alege o pereche de sandale cu talpă plată, care se potrivesc perfect cu rochii din denim sau chiar cu pantaloni. Indiferent că mergi la birou sau la plimbare, ori te pregătești să evadezi un weekend la mare, aceste sandale sunt un must-have. Asortează-le cu o pedichiură clasică și alege-le să te însoțească oriunde ai pleca.

modele sandale, tendințe în 2022
Sandale cu toc pătrat

Sandale cu talpă pătrată

Aceste sandale elegante sunt făcute pentru a atrage atenția asupra picioarelor. Au un design feminin și se potrivesc foarte bine cu o mulțime de piese vestimentare. Arată foarte bine cu blugi, rochii sau fuste mini, mai ales daă au și tocul gros, pătrat, în același stil. Adaugă un plus stil fără efort unei ținute frumoase de vară cu o pereche de sandale cu talpă pătrată.

Sandale cu barete subțiri

Vrei să combini eleganța unei ținute estivale cu un plus de confort? Atunci sandalele cu barete subțiri și toc mediu sunt exact pentru tine. Avantajul acestor sandale este că se potrivesc și în timpul zilei, la ținutele de zi. Tocul nu foarte înalt oferă stabilitate piciorului dar conturează și o siluetă rafinată.

Sandale cu platformă înaltă

Platformele se numără printre tendințele sezonului în materie de încălțăminte. Pe lângă platformele medii, se poartă în mod deosebit sandalele cu platforme înalte și toc gros, care au o curea subțire la gleznă pentru stabilitate. Acest model de sandale este perfect pentru o ținută de cocktail sau chiar pentru o petrecere fastuoasă. Desigur, s-ar putea să nu fie cele mai confortabile încălțări, dar un lucru este sigur. Când vei traversa încăperea, nimeni nu va putea să-și ia ochii de la tine, mai ales dacă porți și o rochie mini.

Sandale cu platformă medie

Sandalele cu platformă medie oferă o creștere a înălțimii binevenită fără a fi nevoie să sacrifici foarte mult din confort. Vrei o ținută confortabilă, dar și un plus de stil? Atunci alege o pereche de sandale cu o platformă nu foarte înaltă, care îți vor oferi confortul necesar dar și un plus de efect. Sunt foarte versatile și se potrivesc perfect cu jeanși sau cu o rochie maxi.

Citește și 5 modele de sandale care nu se demodează niciodată. Le vei putea purta în fiecare vară

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Andreea Bălan nu mai crede în certificatul de căsătorie
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *