5 schimbări simple care îţi vor transforma radical bucătăria. Va arăta mult mai luxoasă

Cum poți să îți transformi radical bucătăria într-un spațiu plin de stil.
5 schimbări simple care îţi vor transforma radical bucătăria. Va arăta mult mai luxoasă

Schimbări simple care îţi vor transforma radical bucătăria într-un spațiu modern și plin de stil. Nu mai este un mister pentru nimeni faptul că bucătăriile pur funcționale nu mai sunt populare. Nu contează dacă ai o bucătărie deschisă sau una micuță, oriunde se potrivește un strop de eleganță.

5 schimbări simple care îţi vor transforma radical bucătăria

Pune accentul pe detaliile care-ți pot transforma bucătăria clasică în locul preferat din casă. Robinete exclusiviste, tablouri decorative, flori proaspete sunt doar câteva elemente care te pot ajuta să ai o bucatarie foarte glamour.  Cu ajutorul lor bucătăria va arăta mult mai luxoasă. Cui nu-i place să gătească sau să bea cafea într-un cadru sofisticat?

schimbări simple care îţi vor transforma radical bucătăria

1. Schimbă lămpile

În general, nu acordăm o atenție foarte mare lămpilor din bucătărie, nu-i așa? Principalul criteriu al acestora este să fie  discrete și funcționale. Dacă te regăsești aici, ei bine schimbă această perspectivă. Alege un sistem de iluminare cu un design original, cât mai deosebit. Lămpile cu nuanțe închise sau modele voluminoase vor adăuga o notă de eleganță spațiului.

2. Alege chiuvete și robinete exclusive

Optează pentru chiuvete și robinete exclusive dacă vrei să acorzi o notă de stil spațiului tău. Luxul se referă în general la tot ce este special și neobișnuit. Pentru că ne raportăm la bucatarie, de exemplu, o chiuvetă din cupru cu patină antibacteriană ar putea fi un element de lux. Ar putea avea și un robinet negru pe fundal alb. Această combinație sigur ar atrage multă atenție. Secretul este să acorzi atenție detaliilor. De exemplu, alege mânere elegante pentru dulapuri. Dacă vrei să faci modificări, în loc să reînnoiești dulapurile, înlocuiește mânerele și butoanele cu altele mai elegante. Poți alege unele cu un plus de strălucire. Dacă mobilierul tău este întunecat, va arăta deosebit de bine. Culoarea alamă este un finisaj perfect, care poate da bucatariei tale un aspect sofisticat.

3. Include un frigider cu două uși

Să recunoaștem: o bucătărie elegantă nu este compatibilă cu frigiderele mici. Alege un frigider cu două uși pentru a avea suficient spațiu. Daca il cumperi și cu un dozator de gheață, succesul va fi mai mult decât asigurat. Ca o completare a frigiderului, amenajează un loc pentru vinuri într-un dulap înalt, într-un spațiu de 60 cm lățime. Vei avea cele mai exclusiviste sticle de vin la temperatura ideală.

4. Decorează cu flori

Florile multicolore arată foarte bine în bucătărie. Un buchet de bujori sau flori proaspete din grădină sunt un răsfăț pentru ochi și nas. In plus, mai mult ca niciodată, în materie de design interior există o tendință de a decora nu doar cu flori, ci și cu plante în general. Așa că, dacă vrei ca bucătăria ta să arate ca în reviste, iată ce ai de făcut. Trebuie să cumperi plante aromatice sau flori care să-i dea un plus de culoare.

5. Schimbă gresia clasică

Alege o gresie artificială cu un aspect luxos. Schimbă clasica faianță cu un model care imită materiale nobile. Un decor care imită marmura, de exemplu, este o idee fantastică pentru a recrea un mediu rafinat. Poți folosi și plăci de oțel în care se reflectă toată strălucirea bucătăriei tale.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Erika Isac, detalii despre noul iubit “Este un bărbat extraordinar!”
8.5 6 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *