5 semne că te place. Cum știi că un bărbat vrea să-ți atragă atenția

Cum știi că un bărbat te place.
5 semne că te place. Cum știi că un bărbat vrea să-ți atragă atenția

Cum să știi dacă noul bărbat din viața ta te place și dorește să-ți atragă atenția. Cel mai simplu mod prin care poți să-ți dai seama dacă acel bărbat e interesat de tine, este să-i analizezi comportamentul.

5 semne că te place. Acestea sunt primele indicii

Iată câteva indicii clare că el te place.

Flirtează cu tine, dar evită să te sune

Unul dintre modurile prin care un bărbat arată că te place este în mod clar flirtul. Poate ai observat că îi place să-ți atragă atenția flirtând deseori cu tine când sunteți împreună. Cu toate acestea, deși are numărul tău de telefon evită să te sune când nu ești cu el. Face asta pentru păstra puțin mister și chiar pentru a nu arăta atât de îndrăgostit, totuși, este un semn care îl dă de gol. Deci, dacă se comportă afectuos când este cu tine, dar nu te sună înapoi, poate că vrea doar să-ți atragă atenția.

Vrea să te impresioneze

Deși poate părea evident, unii bărbați fac tot posibilul să te impresioneze pentru a-ți atrage atenția. Îți poți da seama dacă exagerează anumite mișcări sau atitudinea și face anumite acțiuni scandaloase pentru a părea mai interesant. Poate vrea să pară mai puternic sau mai inteligent. Acesta este un semn că este îndrăgostit de tine și vrea să te impresioneze pentru a putea avea o relație de cuplu.

Semne că te place. Gesturi care îl dau de gol

Devine gelos

Mulți bărbați tind să arate că te plac prin gelozie, deoarece își pot schimba expresia feței dacă le spui că ieși cu un prieten. Dacă observi că i se schimbă atitudinea, este distant pentru că este gelos sau face glume stârnind gelozie, este foarte probabil să te placă și să dorească să-ți atragă atenția. Cu toate acestea, dacă nu îți place acest comportament, cel mai bine este să vorbești cu el.
Însă, per total acestea sunt semne de interes. Un tip care nu este interesat de tine nu s-ar supăra  atunci când vorbești cu alți bărbați.

Este atent la detalii

Când un bărbat dorește să-ți atragă atenția, o va face prin mici atenții sau favoruri. Acestea pot varia de la a-ți face o ceașcă de cafea, a deschide portiera mașinii sau a se oferi să te ajute într-un anumit fel. Dacă un bărbat te place, îți va arăta că este un domn și că poți avea încredere în el sub orice aspect.

Găsește mici modalități de a te complimenta

Bărbații tind să găsească modalități mici de a complimenta pe cineva de care sunt interesați. Așa că, dacă un tip continuă să îți complimenteze aspectul fizic, dar și eforturile tale creative, acesta ar putea fi un semn că te place cu adevărat.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
De ce nu se mai implică Larisa Udilă în proiecte TV
3.7 3 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *