5 semne care arată că nu vrea o relație serioasă. Cum recunoști un Don Juan

Cum îți dai seama dacă nu vrea o relație serioasă.
5 semne care arată că nu vrea o relație serioasă. Cum recunoști un Don Juan

Semne care arată că nu vrea o relație serioasă cu tine. Tu ești sigură că îl placi, dar se pare că el nu este la fel de interesat de tine pe cât ești tu de el. Pare fericit să te vadă din când în când și îi place să faceți sex, dar nu pare să vrea o relație cu tine.

5 semne care arată că nu vrea o relație serioasă

Poate că vă întâlniți deja de ceva vreme, de câteva săptămâni sau chiar de o lună sau două. Cu toate acestea, nu ți-a dat de înțeles că ar dori să fie exclusivist. Concret, nu ați definit niciodată relația dintre voi. Este cu adevărat interesat de tine sau nu dorește să se angajeze în ceva serios? Cum recunoști un Don Juan.

1. Nu a menționat nimic despre dorința de a fi într-o relație

L-ai auzit vreodată pe noul tău iubit vorbind cu drag despre ideea de a fi într-o relație serioasă? Îl vezi că se bucura să aibă o iubită stabil și pare interesat să fie dedicat unei singure persoane? Sau dimpotrivă, i se pare amuzantă ideea de a fi implicat într-o relație serioasă.

Dacă ideea unei relații nu este potrivită cu personalitatea lui și este mai repede dornic de distracție, ai putea avea un indiciu despre preferințele sale. Dacă mereu schimbă subiectul și nu pare deloc interesat să fie asumat, probabil nu își dorește o relație serioasă.

semne care arată că nu vrea o relație serioasă
Relație de cuplu

2. Este destul de vag cu privire la ceea ce caută

Chiar și atunci când încerci să vorbești despre ce se întâmplă între voi doi, el evită să ofere detalii despre ceea ce își dorește. Poate caută scuze, ori spune că îi place să ia lucrurile încet. Sau ar putea să i se pară că te grăbești și vrea să vadă până unde ar putea merge lucrurile cu voi doi. Aceste lucruri pot fi adevărate, dar problema apare atunci când discuțiile nu par să ducă nicăieri. La fel și intențiile lui. De obicei, dacă cineva este interesat de o relație serioasă, va fi destul de sincer atunci când este întrebat despre asta. Nu va ezita să-ți spună direct ceea ce își dorește.

3. Pare mereu distras și distant

Când sunteți împreună, observi că este foarte distras. Orice îi atrage atenția, mai puțin tu. Butnează telefonul și îți cere des să repeți ceea ce ai spus pentru că nu a ascultat. Este distant ori de câte ori vă vedeți și nici nu afișează gesturi de afecțiune. Poate fi prezent fizic, dar mintea lui este întotdeauna în altă parte. Nu pare cu adevărat prezent și nu acordă atenție la nimic din ceea ce spui.

Acesta este modul lui de a-ți arăta că nu ești atât de importantă pentru el pe cât ai vrea să fii. Un bărbat căruia îi pasă suficient de mult de tine, ți-ar acorda atenția lui totală. Dacă nu face asta, nu caută ceva serios.

4. Nu vorbește despre viitor

Planurile pe termen scurt ar putea fi în regulă pentru început, dar el nu va face planuri pe termen lung cu tine. Nu planifică nimic ce ar avea loc peste câteva luni de acum înainte. Asta pentru că nu crede că te va mai cunoaște atunci. Poate doriți să cumpărați bilete la un concert în avans sau să faceți rezervări pentru o mică excursie împreună. Dacă el refuză să vorbească despre asta și evită să-și facă planuri pentru viitor, probabil nu este interesat de o relație de lungă durată cu tine. Un bărbat care te vrea în viitor nu ar ezita să faceți planuri împreună.

5. Încă vorbește cu alte femei

În zilele noastre este comună utilizarea a diferite aplicații de întâlniri. Foarte mulți preferă să exploreze mai multe conexiuni în același timp, până când vor găsi o persoană care le place pentru a construi ceva serios. Dar dacă vă întâlniți deja de câteva săptămâni sau chiar luni și el încă discută cu alte femei, atunci a decis că tu nu ești ceea ce caută.

Nu ești sigură de acest lucru? Întreabă-l dacă folosește aplicații de dating. Dacă îți recunoaște cu zâmbetul pe buze că este activ pe acest tip de aplicații, ar fi cazul să nu-ți mai pierzi timpul cu el. Este un Don Juan care nu dorește nimic serios.

Citește și de ce unele femei rămân blocate în relații nesănătoase. 5 motive posibile

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Erika Isac, detalii despre noul iubit “Este un bărbat extraordinar!”
5.5 2 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă
Nu-ți ies șnițelele fragede și pufoase? Ai nevoie de acest ingredient secret care face toată...
BOMBA BOMBELOR! Laura e iubita celui mai în vogă fotbalist de la Real Madrid! Ar...
ȘOC! 5 vedete din România care au devenit mame după 40 de ani. Nu te...
Ce secret a ascuns Prințul William de Kate Middleton. Nu a vrut să-și compromită căsnicia
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol!...
Imagini din apartamentul în care locuiesc Mircea Badea și Carmen Brumă. Cum au amenajat /...
Clipe de coșmar trăite de Ramona Olaru în Egipt! Și-a pierdut pașaportul și a fost...
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
Te CRUCEȘTI! Vedetele din România care au fost ÎNȘELATE de parteneri!
Horoscop 25 Aprilie 2024. Gemenii vor avea succes din punct de vedere financiar, iar Racii...
Horoscop Zilnic Joi 25 Aprilie 2024. Vibrația astrologică a zilei se descrie ca fiind una...
Verifică dacă ești pe listă: astăzi, 5 zodii primesc vestea mult așteptată
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl...
SURPRIZĂ în showbiz! Au devenit părinți pentru prima dată și au dezvăluit prima fotografie cu...
Lovitura dură pentru TikTok! Comisia Europene suspendă noul program al platformei: ”Există riscuri pentru sănătatea...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *