5 semne clare că soțul tău nu te respectă deloc. Gesturile care duc la divorț

Dovezile clare că nu te vede ca pe egala lui

Scris de: Daoud Andra

06 Dec. 2023

5 semne clare că soțul tău nu te respectă deloc. Gesturile care duc la divorț

Se întâmplă uneori ca unele relații ce din exterior par perfecte, să ajungă să se destrame. Un avocat specializat în divorțuri spune că, de fapt, semnele că un cuplu ar putea ajunge la divorț sunt acolo cu mult înainte să se producă ruptura propriu-zisă. Care sunt, în opinia lui, cele 5 semne clare că soțul tău nu te respectă.

Acestea sunt semnele că partenerul nu te respectă

Un avocat din New York, cu o experiență de peste 20 de ani în divorțuri, a dezvăluit care sunt cele mai evidente semne că un cuplu va ajunge să se destrame. Din experiența sa cu clienții, a ajuns la o concluzie pe care a împărtășit-o pe TikTok, acolo unde are aproape o jumătate de milion de urmăritori. Iată cum îți dai seama că partenerul tău nu te respectă și nu te tratează ca și cum ai fi egala lui, potrivit avocatului!

Citește și: Ștefan Stan a divorțat? „Am și parteneră?! Nu ești la curent cu știrile”. Cu ce dificultăți se confruntă artistul, tatăl a două fete: „Lipsa mea în viața lor” VIDEO EXCLUSIV

Nu te ajută în casă

Dacă treburile casnice îți revin doar ție și partenerul nu se implică mai deloc, ar trebui să îți pui un semn de întrebare. Femeile se ocupă de casă, de copii, de activitățile acestora, dar și muncesc, în timp ce unii bărbați consideră că nu trebuie să facă altceva decât să aducă bani în casă. Aici se creează un dezechilibru, pentru că treburile casnice nu se împart echitabil.

M-am saturat sa fiu amanta lui, asa ca am decis sa pun piciorul in prag. Ori divorțează, ori ne despărțim
5 semne clare că soțul tău nu te respectă deloc

Vorbește peste tine sau te întrerupe

Dacă atunci când discuți cu cineva, partenerul intervine pentru a spune cu totul altceva sau te contrazice agresiv, ar trebui să fie un ”steag roșu” pentru tine. Avocatul spune că este o linie fină între lipsă de respect și abuz. Dacă nici când sunteți singuri nu te ascultă și nu e preocupat de lucrurile pe care i le spui, sunt șanse mari să ajungeți la despărțire.

Citește și: Vreau să divorțez, dar am un copil. Soțul meu duce toți banii la amantă și își neglijează familia

Face glume proaste despre tine

Simțul umorului este esențial într-o relație, însă atunci când glumele unuia dintre parteneri ajung să îl lezeze pe celălalt, ele pot fi trecute în categoria jigniri. Dacă face glume pe seama ta de față cu prietenii sau cu rudele și te pune într-o lumină proastă, este un semn clar că nu îi pasă ce simți.

Îi pasă mai mult de colegi/prieteni decât de tine

De multe ori, oamenii se poartă mai frumos cu străinii decât cu partenerul. Dacă atunci când un coleg sau un prieten îi povestește ceva și el ascultă implicat, dar când vorbești tu cu el este absent și repezit, este un semn că nu te respectă. Nimeni nu ar trebui să le acorde unor străini mai mult respect decât partenerului de cuplu.

Citește și: Adevăratul motiv pentru care Petre Roman a divorțat de Mioara. Nu s-a sfiit să recunoască: “Am și eu dreptul“

Nu te lasă să iei decizii legate de bani

Atunci când bărbatul controlează totul, inclusiv cheltuielile familie, e cazul să îți pui un semn de întrebare. Dacă ia decizii legate de cheltuieli fără să te consulte sau nu poți face cumpărături fără acordul lui, intervine o problemă serioasă. Reversul medaliei este să depinzi financiar de el, iar prin faptul că te întreține, să te manipuleze.

 

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Adrian Nartea a renuntat la contractul cu PRO TV pentru Asia Express
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *