5 tunsori care vor face furori în toamna 2023

Fiecare sezon revine în forță cu noi tendințe și aduce cu sine noi schimbări în ceea ce privește tunsorile pentru femei. Iată cele mai în vogă 5 tunsori care vor face furori în toamna 2023

Toamna vine cu noi schimbări de look

Femeile doresc să se simtă speciale și să adopte tunsori și stiluri care să le reprezinte perfect. Alegerea unei tunsori potrivite depinde de preferințele individuale, dar și de tipul de păr, iar în toamna anului 2023, există diverse opțiuni la modă pentru a alege.

Astfel, experții în hairstyling aduc în fața femeilor care sunt deschise la o schimbare majoră o varietate de opțiuni. Indiferent dacă optează pentru tunsori în stil bob sau preferă să-și mențină părul lung și să-l aranjeze frumos, hairstyliștii oferă diverse modalități de coafare.

Schimbările majore necesită curaj

Modificările semnificative necesită curaj, iar atunci când o femeie decide să facă o schimbare, de cele mai multe ori apelează la tunderea sau vopsirea părului.

Totodată, se spune că părul păstrează și amintiri, iar pentru multe femei, legătura lor cu podoaba capilară este atât de puternică încât orice schimbare majoră devine un act de curaj.

Când ne așezăm în scaunul de la coafor, de multe ori uităm să ne relaxăm complet. Frica că hairstylist-ul ne va tăia prea mult din păr sau că schimbarea nu ne va avantaja ne poate împiedica să ne bucurăm de experiență în totalitate.

Cu toate acestea, astăzi, vă vom prezenta cinci tunsori la modă pentru această toamnă, care ar putea să vă facă să reconsiderați aceste temeri. Așa că, data viitoare când veți merge la coafor și vă veți face schimbarea dorită, amintiți-vă că o femeie cu un look nou aduce cu sine un surplus de încredere.

Vezi și: Coafura care te întinerește. Îți șterge cel puțin 10 ani de pe chip, acest look face furori

5 tunsori care vor face furori în toamna 2023

Un aspect important pe care trebuie să-l rețineți întotdeauna este că o tunsoare clasică este adesea o alegere sigură. Tendințele în coafură și chiar și în modă pot veni și pleca într-un ciclu continuu.

Cu toate acestea, un stil clasic rămâne întotdeauna în vogă și poate fi considerat ca o investiție într-un aspect care nu se demodează niciodată.

De asemenea, reprezintă o modalitate sigură de a vă păstra un aspect elegant și actual, indiferent de schimbările temporare care fac valuri într-un sezon sau altul.

Iată la ce schimbare poți apela în această toamnă

Bob ondulat

Unul dintre stilurile de tunsori populare pentru sezonul rece din acest an este bobul ondulat. Cu toate că pare o alegere simplă, această tunsoare sofisticată rămâne intactă de dimineața până seară, iar părul ondulat adaugă o notă extrem de feminină și romantică aspectului.

Bob francez

Ei bine, bobul francez se referă în mod particular la un stil de păr care este tuns într-o lungime care ajunge până la bărbie, adesea completat de un breton. Acest look amintește de coafurile din anii 1920 și are o estetică distinctă și extrem de elegantă, conform spynews.ro.

Tunsoare în stilul anilor ’70

Pe lângă tunsorile scurte, există și persoane care își doresc să-și păstreze părul lung, iar pentru ele există o serie de coafuri care revin în tendințe în această toamnă. Un exemplu este tunsoarea în stilul anilor ’70, care se caracterizează prin prezența unui breton lung și a părului ondulat care atinge umerii. Acest look aduce un omagiu perioadei retro și este o alegere la modă pentru cei care iubesc stilul vintage.

Citește și: Culoarea de păr care face furori în 2023. Dacă te gândești să faci o schimbare de look, trebuie să știi asta

Tunsoare în scări modernă

O altă opțiune pe care femeile o pot încerca în acest sezon sunt șuvițele, care, în funcție de modul în care sunt aplicate pe părul tuns, pot conferi un aspect frumos feței și pot evidenția trăsăturile faciale.

Părul lung și drept

Părul lung și drept este, fără îndoială, una dintre cele mai populare tunsori pentru toamna anului 2023. Cu toate că părul lung poate fi uneori dificil de coafat, părul drept și filat rămâne în tendință și continuă să fie un stil preferat ales de multe doamne și domnișoare.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Cine este și cum arată sora lui Klaus Iohannis
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *