6 obiecte care aduc ghinion. Nu trebuie să le ții în casă, atrag energia negativă

Află care sunt obiectele pe care nu trebuie să le ai în casă
6 obiecte care aduc ghinion. Nu trebuie să le ții în casă, atrag energia negativă

Obiecte care aduc ghinion, pe care nu e bine să le ții în locuința ta. Casa este locul în care ne petrecem cel mai mult timp, de aceea este important ca locuința noastră să fie decorată cu bun gust pentru a ne oferi senzația de cămin primitor. Există însă și câteva obiecte pe care nu ar trebui să le ținem în locuință pentru că aduc ghinion. Iată care sunt cele 6 obiecte de care trebuie să scapi neapărat dacă și tu le ai în casă.

6 obiecte care aduc ghinion. De ce nu e bine să le ai în casă

Așa cum există plante care aduc ghinion sau noroc, la fel există o serie de obiecte despre care se spune că nu e bine să le ții în casă. Se consideră că sunt obiecte care aduc ghinion în locuință.

Arta feng-shui-ului are ca scop realizarea armoniei locurilor în care oamenii trăiesc. Mulți se ghidează după principiile acestei vechi arte chinezești și își decorează locuința în funcție de fluxul de energie din aceasta.

Exsită însă unele obiecte purtătoare de energii negative, motiv penntru care nu este indicat să le cumperi de la magazinele de antichități. Conform unuia dintre principiile feng-shui-ului, obiectele poartă cu ele amprenta karmică a persoanelor care le-au deținut și a trăirilor lor, scrie playtech.ro. 

Spre exemplu, un pandantiv, sau un colier purtat de o persoană greu încercată adună energiile negative ale respectivei persoane. Iar cea care îl va purta ulterior va prelua aceste energii.

Obiecte care nu trebuie să se regăsească în locuința ta

Tablouri și fotografii vechi

Potrivit specialiștilor, nu este bine să ții în casă tablouri sau fotografii vechi, pentru că acestea atrag energia negativă, iar persoanele care locuiesc acolo vor avea parte de necazuri. În plus, tablourile sau picturile cu imagini violente au același efect. Optează pentru imagini sau peisaje vesele și colorate.

Animale împăiate

Sunt mulți adepți ai colecțiilor de animale împăiate. Aceștia păstrează animalele fără viață la loc de cinste și consideră că sunt obiecte decorative speciale. Însă în realitate, se spune că animalele împăiate sunt aducătoare de boli și sărăcie. Ele poartă ghinion și prevestesc moartea unei persoane care locuiește în acea casă.

Mătură veche

Dacă este vechi, acest obiect destinat curățeniei pe care îl ții în casă aduce nenorociri și ghinion. De aceea, este recomandat ca în cazul în care ai o mătură veche în locuință să o arunci și să îți cumperi una nouă.

Sticlă spartă

Specialiștii în feng-shui spun că nu este indicat să stai cu un geam spart la casă, pentru că pe acolo poate intra ghinionul. Este valabil și pentru oglinzile sparte sau crăpate.

Hârtii și bonuri nefolositoare în portofel

Cu toții avem tendința ca atunci când cumpărăm ceva, să punem în grabă bonul fiscal în portofel și îl uităm acolo. Acest lucru nu este deloc unul de bun augur, pentru că vei avea parte de pierderi financiare și sărăcie. Este valabil și în cazul facturilor, chitanțelor sau oricăror hârtii cu excepția banilor.

Cesuri stricate

Poate că în sertarul din dormitor păstrezi nostalgic un ceas vechi, stricat, care îți amintește de o rudă sau un prieten bun. Cu toate că ai o legătură aparte cu acel obiect, ar fi bine să scapi de el și să îl arunci la gunoi. Ceasurile stricate atrag ghinionul ca un magnet.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Andreea Bălan nu mai crede în certificatul de căsătorie
7.3 610 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă
Comentarii
  • …Doamne, ce támpenii!!!
    sá nu tin ín camerá fotografia Mamei??!! Tatálui…a mea de pe vremea
    liceului,facult…a pisicilor dragi, mobila, covoarele pe care au cálcat párintii mei ,copiii…

  • Nu pot să cred așa ceva nu poate fi adevărat eu cred în Dumnezeu și numai în el omenii vb multe fără nici un rezultat scuze

  • Probabil că arta asta asiatica e cam „Shui”.De ce mi ar aduce ghinion,saracie și necaz ,ceva drag mie!?

  • Foarte corect. Cine este acest concept cre îmi ia dreptul de a avea amintirile mele in casa mea. Toate acestea sunt Invenții aiurea , care umplu buzunarele unor ușmecheri .

  • Constantin

    Cred că nu este vorba de tablouri cu fotografii, se referă la tablouri în special dedicate pentru pictură!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *