8 pensule necesare în kit-ul personal. Sunt esențiale în rutina de machiaj

Iată care sunt pensulele de make-up necesare pentru un machiaj profesionist.
8 pensule necesare în kit-ul personal. Sunt esențiale în rutina de machiaj

8 pensule necesare în kit-ul personal, pentru un machiaj perfect. Pensulele de make-up sunt esențiale în orice trusă de beauty. Indiferent dacă ești profesionistă sau începătoare, există câteva pensule pe care ar trebui să le ai, pentru că ajută la aplicarea produselor cosmetice. Pensulele de machiaj potrivite pot defini machiajul, oferind un aspect profesionist, cât mai natural.

Iată care sunt pensulele de make-up necesare și cum se folosesc. Sunt esențiale în rutina de machiaj.

8 pensule necesare în kit-ul personal

1. Pensula de fond de ten

Fondul de ten este baza oricărui machiaj, așa că investește într-o pensulă de bună calitate, care funcționează atât cu formule lichide, cât și cu pudră. Caută o pensulă de fond de ten moale, care este puțin densă și are suficientă suprafață pentru a acoperi fața. Această pensulă este esențială pentru o acoperire completă și pentru un aspect natural al tenului.

2. Pensula de pudră

Indiferent dacă folosești o pudră translucidă sau perle, o pensulă pentru pudră este un alt must-have. Cu cât perii sunt mai pufosi, mai flexibili și mai moi, cu atât pudra va fi mai ușor de amestecat.  Astfel poți obține o distribuire uniformă pe ten.

3. Pensula de machiaj pentru corector

La fel ca pensula pentru fond de ten, o pensulă pentru corector este esențială în kit-ul de beauty. Această pensulă ajută la crearea bazei perfecte pentru restul machiajului. Perii acestei pensule tind să fie puțin mai mici pentru a viza și acoperi zonele mai greu accesibile, cum ar fi sub ochi, în jurul gurii și nasului.

4. Pensula de blush

Pensula pentru blush poate fi folosită în mai multe scopuri. Ajută la întinderea fardului de obraz, dar și a altor produse pudră, cum ar fi bronzerul și pudra de față. Este o perie versatilă care ajută la distribuirea uniformă și precisă a produsului pentru că nu este la fel de mare ca o perie pentru pudră.

5. Pensula de contur

Pensula de contur se găsește într-o mulțime de forme și de dimensiuni. Este folosită pentru sculptarea feței și pentru a adăuga dimensiune. Cele mai frecvente sunt pensulele de contur înclinate, care ajută la sculptarea contururilor obrajilor. Aceste pensule sunt și foarte ușor de utilizat, rezultatul fiind deosebit.

6. Pensula pentru iluminator

De obicei, aceste perii sunt mici și conice pentru a ajuta la aplicarea produsului în punctele înalte ale feței. O perie rotunjită este mai potrivită pentru începători. Un alt tip de pensulă pentru iluminator pe care ai putea să o găsești este pensula evantai. Aceasta este excelentă pentru a șterge praful de iluminat pe pe obraji sau de pe podul nasului.

7. Pensula pentru fard de pleoape

O pensulă de machiaj pentru pleoape, pe care oricine ar trebui să o dețină. Aceste perii sunt pufoase și conice pentru a intra în cutele pleoapelor și pentru a adăuga dimensiune ochilor. În mod obișnuit, vei vedea că make-up artiștii aplică o culoare de tranziție cu această perie dacă doresc să facă un machiaj mai colorat.

8. Pensula pentru eyeliner

Există o varietate de pensule pentru eyeliner. O perie pentru eyeliner în unghi, înclinată este ideală pentru a obține acel aspect ascuțit. Cu toate acestea, poți găsi și pensule pentru eyeliner care sunt ascuțite, precum un creion. Începătoarele în tehnica machiajului cu eyeliner le pot găsi puțin mai ușor de utilizat.

Citește și cum se curăță corect pensulele de machiaj și cu ce. Trebuie curățate în mod regulat

9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.