“A fost ceva între tine și Aris Eram la America Express?”. Laura Giurcanu a dat în sfârșit cărțile pe față. Mulți au fost curioși să afle asta

Ce a spus despre presupusa idilă cu Aris Eram

Scris de: Daoud Andra

28 Dec. 2023

“A fost ceva între tine și Aris Eram la America Express?”. Laura Giurcanu a dat în sfârșit cărțile pe față. Mulți au fost curioși să afle asta

Sezonul 6 al emisiunii America Express a ajuns la final, iar Sânziana Negru și Laura Giurcanu au câștigat marele premiu. Acestea s-au confruntat în finală cu Alexia și Aris Eram, iar tensiunile și tachinările nu au lipsit, mai ales între Laura și Aris. După încheierea competiției, influencera a dat cărțile pe față și a spus ce s-a întâmplat, de fapt, în America de Sud.

Ce relație a fost între Laura Giurcanu și Aris Eram la America Express

Emisiunea America Express a scos la iveală latura competitivă a fiecărui concurent în parte, dar a fost și prilej de apropiere între unii adversari. Pe parcursul celor două luni de competiție, Laura Giurcanu și Aris Eram nu și-au ascuns simpatia și atracția unul față de celălalt. Mai mult, în etapa în care s-au mixat echipele, cei doi chiar au ajuns să doarmă în același pat.

Citește și: Câți bani au primit Sânziana Negru și Laura Giurcanu, câștigătoarele America Express 2023

Întorși din America Latină, cei doi au fost surprinși în ipostaze tandre în București, iar mulți au speculat că s-a legat o idilă între ei, pe parcursul competiției. Chiar dacă niciunul dintre ei nu și-a asumat o relație, zvonurile au continuat să apară, până când Laura Giurcanu a pus punctul pe ”i”. Invitată recent la Testul Poligraf, la Selly, Laura a răspuns la o serie de întrebări incomode.

Una dintre întrebările primite a sunat în felul următor: ”A fost ceva între tine și Aris Eram la America Express?”. Laura Giurcanu a răspuns prompt: ”Nu!”, iar examinatorul a decis că a fost sinceră. Influencera a continuat răspunsul: ”Nu a fost nimic acolo. Dacă ar fi fost ceva după, a fost după. Dar nu a fost acolo!”

laura si aris
Laura Giurcanu, Alexia și Aris Eram

Ce spune despre Alexia Eram

Următoarea întrebare pe care a primit-o câștigătoarea America Express a fost: ”Ai vrea ca Alexia Eram să îți fie cumnată?”. Laura a răspuns, după ce a ezitat câteva secunde: ”Nu. Nu m-am gândit la căsătorie niciodată”. Examinatorul a dat din nou verdictul, care a fost tot adevăr. Pe de altă parte, Selly, cel care a moderat sesiunea de întrebări, nu s-a putut abține să își exprime părerea.

Citește și: Laura Giurcanu și Aris, momente de senzație după ce au dormit împreună: “Când ești așa frumoasă e greu să rezist”

”Eu care nu m-am uitat la America Express, habar n-am care a fost toată idila acolo. Dar eu simt de aici că ceva este. Ceva este și nu am nevoie de acest aparat care să-mi spună, deci se simte.”, a spus creatorul de conținut.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Simona Țăranu, despre fotbaliștii români care au făcut istorie. Cum este Gigă Hagi
3 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *