A înșelat-o sau nu Dinu Maxer pe Deea în 17 ani de relație? „Știi ce îmi zic prietenii?”. Mărturisiri surprinzătoare VIDEO EXCLUSIV

Dinu Maxer a dat cărțile pe față în privința fostei sale relații. I-a fost sau nu fidel Andreei?
A înșelat-o sau nu Dinu Maxer pe Deea în 17 ani de relație? Știi ce îmi zic prietenii?. Mărturisiri surprinzătoare VIDEO EXCLUSIV

Deea și Dinu Maxer au trăit o frumoasă poveste de iubire timp de aproape 18 ani, dintre care 14 ca soț și soție. Cei doi s-au cunoscut pe vremea când frumoasa brunetă era încă o adolescentă de liceu, iar între ei a fost dragoste la prima vedere. În ediția din această seară a emisiunii Ego Life, artistul a făcut o mărturisire surprinzătoare. A înșelat-o sau nu Dinu Maxer pe Deea în tot acest timp?

A înșelat-o sau nu Dinu Maxer pe Deea în 17 ani de relație?

Dinu Maxer a cunoscut-o pe fosta lui soție la balul bobocilor al liceului la care Deea era elevă. Între ei a fost dragoste la prima vedere, iar la scurt timp după ce s-au văzut pentru prima oară, cei doi au început o relație. La vremea respectivă, bruneta avea doar 15 ani, iar pentru a-și proteja iubita de ochii presei, Dinu a fost nevoit să pună în aplicare o strategie inedită. Timp de mai bine de doi ani, artistul se afișa aproape lună de lună cu alte tinere, colaboratoare de-ale sale, astfel încât să se creadă că este în relații pasagere cu acestea.

Strategia cântărețului a funcționat, iar după ce Deea a împlinit 18 ani, cei doi s-au căsătorit. Astfel, timp de aproape 18 ani au format unul dintre cele mai îndrăgite și stabile cupluri din showbiz-ul românesc. Din păcate însă, la începutul lunii martie au anunțat că se despart. Vestea i-a luat prin surprindere pe toți, cu atât mai mult cu cât au doi copii împreună și nu dădeau deloc semne de neînțelegere între ei.

Artistul a mărturisit, în exclusivitate pentru EGO Life by Dana Săvuică, că nu a înșelat-o niciodată pe Deea Maxer în tot acest timp.

”După 17 ani și jumătate, consider că relația a fost una perfectă, pe care probabil nu o să o mai ating niciodată.

Am fost fidel timp de 17 ani și jumătate. Bărbații știi ce îmi zic? Ești un mare prost, cum ai putut să faci așa ceva? Toți prietenii îmi zic asta. Nu o spun ca o mândrie, ci ca o realitate. Este o constatare, nu o mândrie.”, a declarat Dinu Maxer.

„Nu regret nimic”

Cântărețul, în vârstă de aproape 50 de ani, a mărturisit că nu regretă nimic din ce a trăit alături de fosta lui soție și spune că dacă ar fi să o ia de la început, ar face exact aceleași lucruri.

”Nu regret nimic. Dacă cineva m-ar întoarce în timp și m-ar pune acum 18 ani, același drum l-aș parcurge, pentru că a fost unul genial. În primul rând că m-a schimbat. Acum 17-18 ani nu îmi doream nici familie, nici copii și aș fi regretat acum, la 50 de ani, dacă aș fi privit în spate și aș fi constatat că m-am consumat în relații trecătoare, n-am făcut nimic, nu am avut copii și o familie.”, a spus Dinu Maxer.

 

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *