A murit Dănuț Caramihai de la grupul Vouă. Vestea i-a cutremurat pe apropiați: „Câtă durere!”

A murit Dănuț Caramihai de la grupul Vouă. Vestea i-a cutremurat pe apropiați: Câtă durere!

Dănuț Caramihai, unul dintre membrii grupului Vouă, a murit duminică, 21 ianuarie 2024. Anunțul trist a fost făcut luni dimineață, în mediul online, unde colegii și-au exprimat durerea față de pierderea „total neașteptată” a artistului.

Dănuț Caramihai a murit

„Câtă durere! Suntem în această familie unită de peste un deceniu, ați urmărit imagini de la spectacolele noastre din toată țara, ținute cu zâmbetul pe buze… Când pierzi pe cineva drag din familie, cuvintele sunt neputincioase să-ți exprimi durerea! A plecat dintre noi, total neașteptat, Dănuț Caramihai, cel mai luminos membru al trupei, lăsând un gol imens în sufletele noastre! În mod sigur, nu-i vom uita niciodată zâmbetul celui care a contribuit din plin la succesul Grupului VOUĂ și în anii ’80, când era student, și în ultima perioadă! Mulțumim pentru pentru TOT, Dănuț !”, au scris colegii lui.

Vestea morții artistului i-a șocat pe prieteni și fani: „Ne rugăm ca prietenul nostru Dănuț Caramihai, unul dintre sufletele mari de la Vouă, să fie iertat, odihnit de Dumnezeu și să cânte măcar puțin și Acolo Sus în Cer!”, a precizat actorul Florin Nan.

Sicriul cu trupul lui Dănuț Caramihai este depus la Capela Cimitirului Belu, iar „ceremonia de la Crematoriul Vitan Bârzești va avea loc marți la ora 13:00”, a transmis Ovidiu Mihăilescu, colegul său.

Detalii despre Grupul Vouă

În februarie 1982, Adrian Fetecău, la acea vreme student în anul V al Facultăţii TCM a Institutului Politehnic Bucureşti, a înfiinţat Cenaclul Vouă, după ce a părăsit Cenaclul Lumină Lină. Formula inițială avea 13 băieți, grupul fiind condus de Adrian Fetecău, secondat de Gelu Ocnaru şi Şerban Drăguşanu.

Ulterior, componenţa trupei a suferit modificări, iar Vouă a devenit o constantă a mişcării culturale studenţeşti. Până în decembrie 1989, grupul a susținut 125 de spectacole cu casa închisă în Teatrul „Maria Filotti“ din Brăila.

După anii ’90, Vouă a devenit cunoscut pentru pastilele zilnice de la Antena 1, iar în 2000, pentru sitcom-ul „Baronii“ de la Naţional TV. Peste 10 ani, trupa a început să îmbine apariţiile televizate cu spectacole din ce în ce mai dese, revenind la „uneltele tradiţionale“ şi la „mediul tradiţional“, cel studenţesc. Grupului s-au alăturat doi vechi colaboratori din anii ’80, Ovidiu Mihăilescu şi Dan Caramihai.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Simona Țăranu, despre fotbaliștii români care au făcut istorie. Cum este Gigă Hagi
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *