A murit George Nicolescu. Cântărețul, celebru pentru șlagărul Eternitate, avea 74 de ani. Ce s-a aflat despre cauza morții

Artistul s-a stins din viață la spital

Scris de: Daoud Andra

26 Mar. 2024

A murit George Nicolescu. Cântărețul, celebru pentru șlagărul Eternitate, avea 74 de ani. Ce s-a aflat despre cauza morții

Artistul care s-a născut orb și care a bucurat românii cu muzica lui a încetat din viață. George Nicolescu a murit la vârsta de 74 de ani, în urma unei operații, iar vestea i-a întristat profund pe cei care l-au cunoscut și care i-au apreciat melodiile.

George Nicolescu a murit la 74 de ani

Interpretul pieselor ”Eternitate” sau ”Mai avem nevoie și de iarbă” s-a stins din viață la spital. Cântărețul de muzică ușoară a murit la vârsta de 74 de ani, după ce fusese supus unei intervenții chirurgicale, vinerea trecută. Artistul nevăzător a fost operat pentru a i se îndepărta o tumoare pe care o avea la ficat. Deși operația a decurs bine, starea sa de sănătate a suferit complicații în urma intervenției, iar la câteva zile de la operație, s-a stins din viață.

George Nicolescu s-a născut în anul 1950, la Ploiești. A venit pe lume orb și, în ciuda eforturilor părinților, care au apelat la cei mai buni medici la acea vreme, specialiștii nu au reușit să îi redea vederea. Cu toate acestea, și-a construit o carieră în muzică, dar și o familie. Artistul era căsătorit de mai bine de 50 de ani cu aceeași femeie și avea doi copii, un băiat și o fată. Aceștia sunt stabiliți de ani buni în Spania, potrivit informațiilor din presă.

Citește și: Dramele care au marcat-o pe Mirabela Dauer: ”Al doilea soț mi-a luat copilul. Tatăl meu a paralizat din cauza asta și chiar atunci a murit”. Puțini îi știu povestea grea

A murit George Nicolescu
George Nicolescu

Familia i-a fost alături

Soția sa, Georgeta, i-a fost alături necondiționat, în tot acest timp. În urmă cu un an, artistul a descoperit că are probleme de sănătate și a vorbit despre ele, într-un interviu.

Citește și: Doliu uriaș în showbiz! A murit în urmă cu puțin timp. Catinca Roman, devastată din nou

”Sunt puțin bolnăvior în ultima perioadă și sunt tare supărat. Mă supără multe, mă supără sănătatea. Trebuie să fiu atent ce fac cam la tot. Îmi este foarte greu, de exemplu, să mă duc la baie, aștept acum să vină soția să mă ajute! (…) Nu mă simt foarte bine, dar astea sunt valurile vieții. Am o familie frumoasă, mă mândresc cu familia mea”, declara George Nicolescu, potrivit Click.ro, anul trecut.

”Am o familie frumoasă, mă mândresc cu familia mea. Eu niciodată nu am fost gelos pe soția mea, de exemplu când pleca de acasă. Pe soția mea nici nu o întreb când pleacă de acasă, îmi spune ea singură. Ea e reușit să îmi ofere o liniște aparte, așa și trebuie, este un lucru normal să ai liniște în casă”, a mai spus artistul atunci, pentru sursa menționată.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
De ce nu se mai implică Larisa Udilă în proiecte TV
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *