A murit Mitică Popescu. Actorul avea 86 de ani

Era internat în spital de câteva zile

Scris de: Daoud Andra

03 Jan. 2023

A murit Mitică Popescu. Actorul avea 86 de ani

A murit Mitică Popescu, actorul care a bucurat generații întregi de români. Acesta s-a stins la Spitalul Elias din București, acolo unde era internat de câteva zile. Mitică Popescu avea probleme cardiace și multiple comorbidități.

A murit Mitică Popescu

Actorul Mitică Popescu s-a stins din viață marți, 3 ianuarie, la Spitalul Elias. Acesta avea probleme serioase de sănătate și era internat în spital din data de 29 decembrie. La jumătatea lunii decembrie, actorul a ajuns la Spitalul de Urgență Floreasca, după ce s-a simțit rău. Ulterior s-a externat, însă a avut nevoie din nou de îngrijiri medicale la finalul anului.

La scurt timp după ce a împlinit 86 de ani, actorul a ajuns la Spitalul de Urgență Floreasca. Medicul Bogdan Oprița, purtătorul de cuvânt al unității spitalicești declara în luna decembrie:

„Este internat de ieri, dar și-a exprimat dorința de a nu se da informații suplimentare despre starea sa de sănătate. Cert este că este în stare stabilă, cooperant și conștient.”, potrivit Gândul.

Cu o săptămână înainte de a ajunge în spital, actorul a dat un interviu pentru impact.ro, în care a vorbit despre dificultățile cu care se confruntă în sezonul rece.

„Nu au presiune gazele, cred că bagă mult aer. Am impresia că nu e flacăra aceea albastră, cum era pe vremuri, e cam roșie, semn că bagă aer. În plus, nici putere calorică nu mai are, nu se încălzește deloc în casă. Eu nu am calorifere, am sobă de teracotă pe gaze. Deocamdată, nu știu cât o să plătesc. Aștept factura! Ca să mă mai încălzesc mai pun pe mine o vestuță, un pulover, o geacă. Noroc că eu sunt și un pic călit, căci am muncit în viață și în frig.”, a declarat Mitică Popescu, în exclusivitate pentru sursa menționată.

Știre în curs de actualizare

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
De ce nu se mai implică Larisa Udilă în proiecte TV
8.6 23 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *