A premeditat totul. Tânăra mămică mai fusese în blocul de pe care s-a aruncat în gol. Fostul soţ este în stare de şoc

Medicii legiști au tras primele concluzii în urma examinării cadavrelor. Ce au evidențiat
A premeditat totul. Tânăra mămică mai fusese în blocul de pe care s-a aruncat în gol. Fostul soţ este în stare de şoc

Ies la iveală informații cu adevărat cutremurătoare în cazul mămicii care s-a aruncat de pe un bloc din Timișoara împreună cu cei doi copii ai ei. Se pare că femeia de 33 de ani și-ar fi premeditat gestul. Ipoteza este confirmată de vecinii din bloc care mărturisesc că o mai văzuseră în urmă cu câteva zile.

Tânăra mămică a premeditat totul? Mai fusese în blocul de pe care s-a aruncat în gol

Anchetatorii au misiunea dificilă de a desluși motivul pentru care Iuliana a ales să își pună capăt zilelor și să-i ia la ceruri și pe cei doi copii ai săi. Ea nu a lăsat în urmă niciun bilet de adio, iar apropiații femeii spun că nu cunosc să fi suferit de depresie.

Este cu atât mai greu de intuit motivul real pentru care a făcut acest gest cu cât peste doar câteva săptămâni trebuia să se recăsătorească cu cu fostul soț, de care divorțase în 2020. Era bărbatul cu care avusese o relație de la 15 ani.

Și totuși, înăuntrul ei, femeia era măcinată de probleme pe care nu le lăsa să se vadă. Locatarii imobilului de pe care s-a aruncat în gol femeia susțin că au văzut-o în scara respectivă cu câteva zile înainte de tragicul incident, potrivit Antena3. Blocul de pe care s-a aruncat a fost ales total întâmplator și avea acces cu geam pe acoperiș.

După divorțul de soț, femeia a avut o relație cu un alt bărbat, care însă nu a durat prea mult timp. Ulterior, Iuliana a reluat legătura cu fostul soț, iar la jumătatea lunii aprilie bărbatul s-a întors în țară. Pe 19 aprilie cei doi au depus actele la Primăria Timișoara pentru a se recăsători civil.

Cu toate acestea, se pare că la începutul relației dintre ei, mama bărbatului, adică bunica paternă, nu ar fi fost de acord ca cei doi să fie împreună. În cele din urmă femeia a acceptat, iar tinerii s-au căsătorit.

Primele rezultate ale necropsiei

Iuliana terminase Facultatea de Psihologie și lucra ca agent imobiliar. De o lună locuia la mama ei împreună cu cei doi copii.

După tragicul incident, trupurile neînsuflețite ale celor trei au fost duse la Institutul de Medicină Legală. Din primele rezultate ale necropsiei reiese faptul că în acest caz este vorba de o moarte deosebit de violentă.

Cu o zi înainte de a-și pune capăt zilelor, un vecin a văzut-o pe Iulia și a mărturisit că a sesizat ceva schimbat la ea.

“Cred că ceva probleme de căsnicie. Era slăbită, se vedea că era necăjită. E incredibil. Mie mi s-a părut foarte tristă, închisă când am văzut-o ieri”, a spus unul dintre vecinii Iuliei, scrie opiniatimisoarei.ro.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Imagini de la nunta Monicăi Bîrlădeanu cu Valeriu Gheorghiță
5.2 31 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *