Accesoriul inedit purtat de Carmen Iohannis la funeraliile Reginei Elisabeta. Este o premieră pentru Prima Doamna a României

Niciodată nu a fost văzută purtând un asemenea accesoriu
Accesoriul inedit purtat de Carmen Iohannis la funeraliile Reginei Elisabeta. Este o premieră pentru Prima Doamna a României

Carmen și Klaus Iohannis se află la Londra și participă la funeraliile reginei Elisabeta a II-a. Din România, mai sunt prezenți și nepoata Reginei Elisabeta a II-a, Margareta, și soțul acesteia, Principele Consort Radu. Cu toții și-au pregătit ținute elegante, de culoare închisă pentru a participa la funeralii. Prima Doamnă a României a atras atenția cu un accesoriu inedit.

Accesoriul inedit purtat de Carmen Iohannis la funeraliile Reginei Elisabeta a II-a

Luni, pe 19 septembrie, în ziua în care regina Elisabeta a II-a este condusă pe ultimul drum, Carmen Iohannis a ales o ținută elegantă: o rochie lungă până peste genunchi, pantofi negri, dar și un accesoriu cu care nu a mai fost văzută niciodată: pălăria cu voaletă.

Ținuta lui Carmen Iohannis a fost făcută de designerul Andreea Tincu, cea care se ocupă de ținutele Primei Doamne pentru evenimente oficiale, scrie okmagazine.ro.

Carmen și Klaus Iohannis
Carmen și Klaus Iohannis

Funeraliile au început luni, la ora 11:00. De la ora 16:00 începe ceremonia religioasă la Capela St George. Ulterior, Regina Elisabeta a II-a va fi înmormântată azi, la ora locală 19:30 (21:30 ora României), în cadrul unei ceremonii private, în capela St. George a Castelului Windsor.

Carmen Iohannis a surprins cu un gest neașteptat la Dineul de la Buckingham

Designerul Andreea Tincu a publicat o fotografie cu Carmen și Klaus Iohannis de la Dineul de la Buckingham, acolo unde Prima Doamnă a României a purtat tot o rochie neagră. Ceea ce i-a făcut pe internauți să o critice a fost faptul că a pozat cu zâmbetul pe buze, deși se afla la funeraliile reginei Elisabeta.

„Chiar nu știu minim protocol? / Oamenii i-au spus bancuri, La Londra nu e voie să faci glume? / O fi uitat de ce este acolo?”, sunt câteva dintre comentariile internauților la fotografia cu Carmen Iohannis în care apare zâmbind.

Regina Elisabeta a II-a, înmormântată pe 19 septembrie

Regina Elisabeta a murit pe 8 septembrie 2022, la vârsta de 96 de ani. Ea a fost cel mai longeviv monarh al Marii Britanii.

Regina Elisabeta a II-a va fi înmormântată alături de tatăl său, regele George al VI-lea, de sora ei, prințesa Margareta și de prințul Philip. Acesta din urmă i-a fost soț vreme de 73 de ani, la Capela St. George, de pe terenul Castelului Windsor. Sute de mii de oameni sunt așteptați să se adune pe străzile din Londra în timpul funeraliilor. De asemenea, aproximativ 500 de demnitari din foarte multe țări au fost invitați să ia parte la funeralii.

6.2 6 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.