Accidentat grav la „Survivor România”, Jorge nu s-a gândit nicio secundă să renunțe și să profite de statutul de „victimă”. Motivul pentru care mama și doctorii s-au speriat VIDEO EXCLUSIV

Jorge nu a renunțat la activitățile lui și nici nu s-a lăsat cocoloșit de mama lui

Jorge a părăsit competiția „Survivor România” în urma unei accidentări, pronosticul medicilor fiind ruptură de menisc, având nevoie de o intervenție chirurgicală și multe luni de recuperare. Asta însă nu l-a împiedicat pe artist ca, la venirea în țară, să continue să facă lucruri ca și cum nimic nu i s-ar fi întâmplat. Jorge a povestit în exclusivitate pentru EGO.ro că nu a renunțat la activitățile lui și nici nu s-a lăsat cocoloșit de mama lui, care a vrut musai să aibă grijă de el.

În ciuda faptului că se spune despre bărbați că victimizează la cea mai mică răceală, Jorge nu a vrut nici măcar o clipă să se pună în această poziție. Chiar și cu ruptură de menisc, și cu un picior în care nu putea deloc să calce până de curând, artistul și-a continuat liniștit activitățile pe care le avea în România.

„Mă simt și Faimos și Războinic în același timp. Am cârjele cu mine, dar abia de câteva zile am reușit să pun piciorul jos că așa mi-a dat voie doctorul, după cinci săptămâni. În curând o să scap de ambele cârje. Cam ăsta este statusul meu, în funcție de cârje îmi fac ziua. Important este că încă mai merg”, ne-a povestit Jorge, care nu s-ar fi gândit niciodată că această operație îl va aduce în centrul atenției, mai ales în rândul mamei sale. „Dacă nu o filmam pe mama nu mă credea nimeni. Dacă eu eram cu o banană în mână și ea din bucătărie mă întreba ce mai vreau de mâncare, dacă să-mi facă ciorbă. Ce să exagerez? Noroc că am filmat-o că altfel nu mă credea nimeni”.

„Nu am fost băiatul ăla mămos niciodată”

Faptul că mereu a fost o fire independentă l-a ajutat pe Jorge în aceste momente. Nici măcar în primele zile de după operație nu a vrut să stea imobilizat la pat și să ceară altora să facă lucruri pentru el, deși mama lui îi specificase exact că este la dispoziția lui.

„Mama mea, să-i dea Dumnezeu sănătate, e tot mamă. Deși sincer să fiu eu nu am fost băiatul ăla mămos niciodată, nu am fost genul de băiat care să fugă la mama. Nu. Mie mi-a plăcut să fiu independent. Spre rușinea mea o sunam pe mama o dată pe lună, în primii 10 ani când am stat în București. Abia în ultimii ani am înțeles să o sun pe mama mai des. Nu am sunat-o când aveam nevoie de ajutor. Chiar nu am avut nevoie de ajutor. Abia acum, în ultimele săptămâni, am avut real nevoie de ajutorul mamei. Dar nu de asta o sun. Începusem să o sun dinainte de a pleca la Survivor. Dar, da, ajutorul mamei este mai presus decât orice ajutor al oricărei persoane”, a mai povestit Jorge pentru EGO.ro.

„Nu am vrut să devin letargic”

Mai mult decât atât, Jorge a mers pe ideea că dacă nu se va ridica singur din pat, se va transforma într-o legumă, chiar dacă toată lumea, inclusiv specialiștii îi sugerau să ia o pauză.

„Sunt o fire independentă. Nu mi-a plăcut să mă ajute nimeni, nici cu cârjele, nici să-mi aducă cineva vreun pahar cu apă. Am vrut să mă mișc, să merg, să fiu activ pentru că dacă aș fi stat și aș fi cerut să mi se aducă una alta, i-aș fi terorizat și pe cei din jurul meu și sigur aș fi fost și eu mult mai leneș și m-aș fi recuperat mai greu”, a mai povestit fostul concurent de la „Survivor România”. În plus, fire sportivă, nici nu concepea ca în aceste luni de recuperare să se relaxeze și să renunțe la orele lui zilnice de sport.

„În primele zile soția mea a fost plecată din țară și a fost doar mama cu mine acasă când m-am externat. Primele trei zile. Eu mă ridicam, mă duceam singur în bucătărie, voiam să-mi iau apă singur, ca să nu o pun pe mama, dar ea nici nu voia să audă, dar voiam să mă mișc. Nu am vrut să devin letargic, să mi se atrofieze prea mult mușchii. Am făcut de trei ori pe zi sport. Fac și acum. Stau cu aparat cu gheață, fac stretching, am o oră de exerciții în fiecare zi. Nu stau”, a mai povestit Jorge pentru EGO.ro.
Video: Cătălin Shadi Sîrbu

Urmăriți EGO.ro și pe
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă
Ce ii făcea Carmen Iohannis lui Stephan Pelger. Designerul era tare dezamăgit: 'Ea are o...
Cântăreaţa de muzică populară care POZEAZĂ în ipostaze WOW! Ce s-a văzut în ultima fotografie,...
Bote, dezvăluiri șocante despre sinuciderea lui Pelger! Ce aflase înainte să se spânzure: „Treci peste”
Reghe, ofertat din Arabia Sauită! Anamaria Prodan îi negociază contractul
BOMBĂ la PRO TV. Busu a fost prins cu AMANTA și a DIVORȚAT! Adevărul a...
Un bărbat a fost sfâșiat ieri de un rechin. Rechinul a fost capturat ulterior
„Acum se pot face teste.” Stephan Pelger a vorbit despre una dintre cele mai mari...
Complet interzis în România, amendă de până la 5.000 de lei pentru românii care neglijează...
Cine e românca alături de care s-a pozat Johnny Depp la concertul din România
Vedetele, în stare de șoc după moartea lui Stephan Pelger. Dezvăluiri și mesaje dureroase: «Aseară...
Fratele prințesei Diana rupe tăcerea. Mesajul dur transmis de Charles Spencer
Crima din sectorul 4. Concubinul, un personaj violent. Dosare penale pentru bătăi și o tentativă...
Pentru 4 zodii se vor vedea rezultatele muncii și a seriozității cu care ați tratat...
8 zodii vor cunoaște fericirea! Berbecii vor întâlni o persoană specială
„Nu că am nervi, bubui de nervi". Lidia Buble, incident neplăcut în vacanță! Artista a...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *