Aceste imagini te vor surprinde total! Cum arăta Lidia Fecioru înainte să ajungă celebră, transformare uluitoare

Fotografii de colecție

Scris de: Daoud Andra

10 Mar. 2024

Pe Lidia Fecioru o știe o țară întreagă, mai ales de când apare la televizor, în calitate de bioenergoterapeut. Puțini știu însă că ascunde o poveste de viață fascinantă sau cum arăta înainte de a deveni celebră. Aceasta s-a căsătorit când avea doar 18 ani, însă mariajul s-a încheiat după doar o lună. Imagini de colecție cu ea din tinerețe.

Cum arăta Lidia Fecioru în tinerețe

Lidia Fecioru a devenit cunoscută în calitate de bioenergoterapeut și are, până la 61 de ani, o carieră prestigioasă. Și-a construit o reputație în domeniul parapsihologiei, după ce a absolvit facultatea la Moscova, iar pe plan personal a avut parte de numeroase provocări. A fost căsătorită de trei ori și are doi copii, iar primul ei mariaj s-a încheiat după numai o lună.

Lidia Fecioru avea 18 ani când s-a căsătorit cu primul soț, pe care l-a și părăsit în noaptea nunții, deși era însărcinată cu el. A aflat că bărbatul aștepta un copil și cu altă femeie și a decis să îl părăsească, deși familia sa nu a fost de acord.

Citește și: Cum să scapi de energiile negative din casă. Lidia Fecioru are soluția care alungă tot ghinionul

”Prima mea relație s-a terminat la o lună după căsătorie! Am plecat în noaptea nunții acasă. Ne-a despărțit o altă femeie, care a venit mai însărcinată ca mine. A venit și mi-a spus că ea nu vrea să mi-l ia, dar să știu că vor avea un copil. Eu nu sunt zgârcită și i l-am dat. Fără scandal, fără nimic! I-am spus că nu pot să accept să fiu trădată la 18 ani”, a mărturisit ea, în urmă cu ceva timp.

Lidia Fecioru a fost căsătorită de trei ori

A slăbit 30 de kilograme, după ce soțul a jignit-o

De-a lungul timpului, Lidia Fecioru a trecut prin câteva transformări vizibile. Specialista a făcut o schimbare radicală în viața ei și a slăbit 30 de kilograme, după o remarcă jignitoare a celui de-al doilea soț. După ce a pierdut în greutate, femeia l-a părăsit, după cum a povestit tot ea, într-un interviu.

Citește și: Ce studii are Lidia Fecioru, de fapt. Nimeni nu s-ar fi așteptat la asta

”Soțul meu a zis că arăt ca o vacă, deși nu arătam. Eu când mă îngraș, mă îngraș proporțional și când slăbesc, slăbesc la fel. Am slăbit 30 de kilograme și a zis: Acum, da. Am mers la el și i-am spus: acum nu mai vreau eu să trăiesc cu tine. Și el mi-a răspuns: Dar eu nu am nevastă de lăsat. Tu nu înțelegi: eu te alung”, a explicat Lidia Fecioru.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Simona Țăranu, despre fotbaliștii români care au făcut istorie. Cum este Gigă Hagi
5.5 2 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *