Activitatea preferată de bărbați la care Doina Teodoru îi dă clasa lui Cătălin Scărlătescu. Nimeni nu se aștepta: ”Mi-a dat o lecție” VIDEO EXCLUSIV

Actrița, mai sinceră ca niciodată

Ori de câte ori are ocazia, chef Cătălin Scărlătescu lasă bucătăria și se duce la pescuit, astfel încât a dat tuturor impresia că este și un pescar desăvârșit. Se pare că, de ceva vreme, și-a găsit nașul, iar partenera lui de viață îi dă clasă. Doina Teodoru a declarat, în exclusivitate pentru EGO.ro, că dintre ei doi, ea este cea care se pricepe mai bine la acest capitol și că Scărlătescu mai are multe de învățat despre arta pescuitului.

Doina Teodoru îi dă clasă lui Cătălin Scărlătescu la pescuit

Chiar dacă nu este vreo competiție între ei, Doinei Teodoru îi place să-l necăjească pe Cătălin Scărlătescu și să spună tututor că nu este un chiar atât de bun pescar pe cât lasă impresia. În momentul de față, chef-ul este oarecum în avantaj, iar asta pentru că actrița intepretează un personaj care îi încurcă oarecum planurile.

”Personajul are aceste unghii și dacă vă uitați mai aproape o să vedeți că este și Doina sub aceste unghii. Niciodată nu am avut unghiile atât de lungi și nici nu o să le mai am. După ce voi termina acest proiect o să le tai de la rădăcină. Nu de alta, dar este foarte greu la pește cu unghiile astea. Am fost zilele trecute și nu am avut ce să fac cu ele”, ne-a declarat amuzată Doina Teodoru.

Actrița a spus adevărul despre iubitul ei

Pescar cu ștate vechi, actrița este o fină cunoscătoare începând de la tipul de pește, momeală, până la undițe și locul cel mai prielnic pentru a pescui.

”Depinde la ce dai. Mie îmi place la staționar. Îmi place și la răpitor, dar mai mult la staționar că e ca un fel de terapie, de meditație. Stai în liniște dacă se poate, Cătălin, în liniște pe barcă și privești vârful”, a povestit actrița pentru EGO.ro, completând că tot ce se aude despre performanțele partenerului ei de viață în ceea ce privește pescuitul sunt doar niște mituri. ”De când e domnul Cătălin pescar? Te întreb. El e pe scări. Am înțeles. Voi țineți cu el. Să-l lăudați când prinde câte un pește. Nu știm când. Ca să le dai drumul înapoi peștilor trebuie să-i și prinzi. Știi? Dar lui îi plac scoicile și vitele”.

Ce alte pasiuni comune au

Cu sau fără vreo competiție, cert este că cei doi fac echipă bună și au o sumedenie de pasiuni în comun. Așa că vacanțele lor se transformă de fiecare dată în niște aventuri.

”Am avut o vacanță de trei săptămâni în care într-adevăr am fost plecată. I-am și zis lui Cătălin că trei săptămâni nu vreau să văd casa. Și gata, ne-am întors. Am început și pa. Până în decembrie numai. Doar dacă mai rup eu așa vreo două zile că sunt libere poate fug undeva, dar altfel nu”, ne-a mai povestit tânăra.

”Am ajuns la vârsta la care unele au doi-trei copii”

Cătălin Scărlătescu va continua să se bucure de acest avans, căci Doina Teodoru va mai rămâne mult timp în personajul Adina Balti din serialul ”Lasă-mă, îmi place! Camera 609”. Telespectatorii o pot vedea în rolul unei tinere care, până la 19 ani, deja se căsătorise și adusese pe lume un copil, însă care ia decizia să divorțeze după ce și-a prins soțul cu altă femeie și să se mute înapoi în casa mamei ei.

”N-am avut încotro. La noi în familie nu se vorbea despre metode contraceptive, așa că a venit viața peste mine și mi-a dat o lecție, dar și un dar minunat. Lecția e Doru, darul este fiica mea, evident. Sunt mamă în măsura în care cred eu că sunt bună. Că toate mamele vor să fie bune de fapt. Uneori le iese, uneori nu le iese. Nu mai judeca mamele. Sunt și mamă și tată, uneori sunt doar mamă că mai apare și tatăl. O iau pe fiica mea la bibliotecă. O să înțelegeți mai târziu ce înseamnă asta”, ne-a povestit actrița despre personajul ei.

Nu-i dai 34 de ani

La cei 34 de ani, vârstă pe care o va împlini peste câteva luni, Doina Teodoru arată în continuare ca o adolescentă, astfel încât multora le este greu să o vadă în rolul unei mamei.

”Iartă-mă că îți zic, dar am ajuns la vârsta la care unele au doi-trei copii, trebuie să intru și pe linia asta. Mă provoacă rolul ăsta, mă și cenzurează de multe ori. Uneori e bine că sunt mamă în acest serial, mă mai potolește un pic. E interesantă această nouă postură pe care o experiementez. Am și noroc de copil bun, trebuie să recunosc”, a explicat Doina, care se bucură de o colaborare frumoasă alături de actrița care o interpretează pe fiica ei în serial:

”E foarte liniștită. Iulia este super liniștită, uneori nici nu o simți lângă tine. Trebuie să verific mereu dacă e lângă mine. Bine, ea face balet de performanță și se vede că are o disciplină. Suntem norocoși cu ea”.

Jonglează cu noile proiecte

Cu toate că acest serial o provoacă din toate punctele de vedere, iubita lui Cătălin Scărlătescu vrea să profite la maximum de fiecare oportunitate care i se oferă în clipa de față, astfel încât în paralel mai are și alte proiecte.

”Mai poți să faci și altceva în paralel, dar trebuie să fii maestru în a jongla cu proiectele. Iar eu sunt. Mai am un proiect un desfășurare care nu afectează doamna Ruxandra acest serial absolut deloc și care se va termina undeva la final de septembrie. Doamna Ruxandra, nu vă panicați. Totul este ok”, a dezvăluit Doina Teodoru pentru EGO.ro.

 

Video: Mihai Robu

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
7.3 4 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *