Actrița Camelia Zorlescu a murit la 84 de ani. Anunțul sfâșietor făcut în urmă cu scurt timp

Este doliu în lumea teatrului și filmului românesc
Actrița Camelia Zorlescu a murit la 84 de ani. Anunțul sfâșietor făcut în urmă cu scurt timp

Este doliu în lumea teatrului și a filmului românesc. Actrița Camelia Zorlescu a murit la vârsta de 84 de ani. Mesajul trist a fost publicat de către Uniunea Teatrală din România.

Actrița Camelia Zorlescu a murit la 84 de ani

Camelia Zorlescu s-a stins din viață luni, pe data de 25 iulie 2022. Pe pagina de Facebook a Uniunii Teatrale din România a fost publicat anunțul trist.

“Rămas bun, Camelia Zorlescu!

2 mai 1938 – 25 iulie 2022

Dumnezeu să te ierte!”, este mesajul transmis de către cei de la Uniunea Teatrală din România.

Oana Pellea, mesaj de condoleanțe după moartea Cameliei Zorlescu

Oana Pellea a distribuit fotografia și a publicat un mesaj trist, transmițând condoleanțe familiei Cameliei Zorlescu. Sute alte de mesaje au apărut imediat, oamenii întristându-se la aflarea unei asemenea vești.

„Îmi pare foarte rău!

Dumnezeu să te odihnească!
Condoleanțe, Mihai!
Condoleanțe familiei!”, a scris Oana Pellea.

“Dumnezeu să te țină în dreapta Lui, măcar înfiorat că am putut colabora cu marele tău talent….Condoleanțe familiei! Grea pierdere! Alături de voi! / Dumnezeu s-o odihnească în pace! Condoleanțe familiei și apropiaților! / Dumnezeu să o odihnească pe draga noastră Cameluța!”, sunt câteva dintre mesajele oamenilor.

Cine a fost Camelia Zorlescu

Camelia Zorlescu a fost o cunoscută actriță de film și teatru. S-a născut la Galați. A absolvit Institutul Național de Artă Teatrală și Cinematografică din București în 1962. În jucat în filme precum Nea Mărin Miliardar, Medalia de Onoare, Soțul păcălit, Cuibul de viespi, Divorț din dragoste și multe altele. În ultima perioadă a vieții a fost actriță la teatrul Nottara.

Într-un interviu acordat în anul 2010 publicației Formula AS, Camelia Zorlescu dezvăluia că nu a mai avut actori în familie și la vârstă de 13 ani a declarat că ea vrea să își dedice existența scenei.

„Aveam 13 ani când am declarat lucrul asta „oficial”. Dar pasiunea pentru teatru apăruse de mult. Înca de pe vremea când aveam doi ani, improvizasem in curtea mătușii mele de la Galați (o curte lunga, lunga, cu pomi mulți) un fel de scena pe care mă suiam, cântam, dansam, mă scălambaiam in toate felurile… Asta era joaca mea. Compuneam și cântecele si poezioare”, a povestit actrița, pentru sursa citată.

9 7 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.