Adda şi Răzvan Simion, în lacrimi. Artista a făcut noi dezvăluiri despre boala de care suferă

Adda a vorbit în platoul emisiunii „Neața cu Răzvan și Dani” despre afecțiunea de care suferă. Vizibil emoționat, Răzvan Simion a izbucnit în lacrimi.
Adda şi Răzvan Simion, în lacrimi. Artista a făcut noi dezvăluiri despre boala de care suferă

Cântăreața Adda traversează o perioadă complicată din punct de vedere al stării de sănătate. Diagnosticată de curând cu boala Lyme, o afecțiune cu simptome multiple, artista nu se lasă doborâtă și încearcă să își ducă la bun sfârșit toate planurile, inclusiv cele profesionale.

Invitată la matinalul Antenei 1, Adda a dezvăluit prin ce a fost nevoită să trecă în ultimii doi ani. Vizibil emoționat de povestea artistei, Răzvan Simion a izbucnit în lacrimi.

Clipe emoționante în paltoul emisiunii Neața cu Răzvan și Dani. Adda și Răzvan Simion au inzbucnit în lacrimi

După o lungă perioadă în care a umblat de la medic la medic și a făcut nenumărate tratamente pentru diverse afecțiuni, Adda a descoperit în cele din urmă că suferă de boala Lyme. A început un tratament care se întinde pe doi ani de zile și este optimistă că la finalul acestuia va fi vindecată.

„Eu am presimțit cumva ce am. Din octombrie anul trecut mergeam la doctori și am întrebat și de Lyme și m-au trimis la psiholog, iar psihologul mi-a zis să nu mai vin că sunt ok, că problema mea e la fizic, nu la căpuț. Mi-am dat seama despre ce e vorba când într-o zi mi-a paralizat piciorul pe ambreiaj, n-am mai putut să-l ridic, am fost, m-am testat, a ieșit pozitiv, mi-am făcut mai multe investigații.

Când am filmat Paranoia (n.r. – piesa lansată recent) nu-mi simțeam fața, partea stângă. Dar trag de mine și sunt vie, vreau să mă bucur de toate lucrurile din viața mea”, a dezvăluit Adda în cadrul emisiunii de la Antena 1, potrivit Libertatea.

La un moment dat, în timpul discuției, Răzvan Simion a remarcat o fotografie în care apar ea, soțul ei, Cătălin Rizea, și fiul lor.

„Ai pus o poză cu băieții tăi și tu ai zis că pentru ei…”, a spus Răzvan Simion cu vocea tremurată și lacrimi în ochi.

„Dar nu mă face să plâng acum. E dimineață! Nu mă face să plâng. M-am machiat singură frumos și nu…”, a spus Adda încercând să nu se lase afectată foarte tare de încărcătura emoțională a momentului.

Răzvan i-a răspuns: „Da, lasă că plâng eu”.

Artista a continuat: „Nu e de plâns. Acum simt că trăiesc cu adevărat, mă bucur cu adevărat de ce e în jurul meu. M-am emoționat foarte tare acum. Vreau să las lucruri în urmă, vreau să fac muzică frumoasă și sunt convinsă că mă voi vindeca”.

Adda si Razvan Simion, in lacrimi. Artista a facut noi dezvaluiri despre boala de care sufera

Nu știe de unde s-a îmbolnăvit

Deși se spune că boala Lye apare în urma unei mușcături de căpușă purtătoare de borelioză, Adda a mărturisit, într-un interviu acordat recent pentru Impact.ro, că nu știe de unde a căpătat-o.

„Borelioza și bartonella sunt două bacterii. E foarte greu de demonstrat de unde le-am luat, aceste bacterii pot fi transmise și de către țânțari. Ești la o terasă, la mare, sau la petrecere, de exemplu, lângă un lac, un țânțar te înțeapă și pe tine, după un altul.

Nu am fost niciodată mușcată de căpușă, nu mi s-a descoperit această insectă în piele sau urmele vreunei mușcături. Poate fi și de la țânțar, pleoșniță, congenital. Din păcate, acestea sunt lucruri care în România nu prea se discută.

În România se tratează foarte greu această afecțiune, sunt foarte puțini specialiști care se încumetă să facă asta. Țin legătura cu oamenii cu aceleași simptome și vorbim despre asta.”,a declarat Adda pentru Impact.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Cum și-a cunoscut Cătălin Nicolau soția
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *