Adela Popescu a revenit în muzică, după ani buni de pauză. Colaborarea surpriză de care vorbește toată lumea

"Piesa a fost concepută astfel încât să fie un duet"

Adela Popescu a revenit în muzică după o pauză destul de lungă! Cunoscuta prezentatoare TV a revenit la prima ei pasiune și tocmai a lansat o piesă alături de un artist celebru de la noi.

Adela Popescu a revenit în muzică, după ani buni de pauză

Adela Popescu, în vârstă de 36 de ani, este și prezentatoare TV, și actriță, și cântăreață. În ultima vreme au existat mai multe schimbări în cariera sa. După câțiva ani în care a prezentat emisiunea Vorbește Lumea, vedeta a plecat în Republica Dominicană pentru a prezenta alături de Cabral show-ul Sunt celebru, scoate-mă de aici. A revenit de acolo și a lansat o piesă alături de artistul Keo.

Zilele trecute Adela Popescu și Keo au fost invitați la Radio Zu, acolo unde au cântat în avanpremieră melodia “Fără tine”, oferind și declarații despre colaborarea lor.

„Mă bucur că sunt aici, alături de voi, și, mai ales, alături de Adela. Cu o piesă nouă, pe care am comis-o împreună. Piesa a fost concepută astfel încât să fie un duet. Și nu puteam să mă gândesc la o voce și la o personalitate mai potrivită pentru această piesă decât Adela. De mult, cred că de vreo 15 ani, am zis să facem ceva. E greu, da, suntem doar vecini la două străzi”, a spus Keo la Radio Zu.

În mai puțin de 24 de ore de la lansare melodia Adelei Popescu cu Keo a strâns peste 100 000 de vizionări.

Cum a început cariera Adelei Popescu în muzică

În trecut Adela Popescu a povestit câte sacrificii a făcut pentru a fi actriță. De asemenea, în fiecare zi de vineri, la ora 5 dimineața mergea la Drăgășani, acolo unde lua lecții de pian. Cânta peste tot: în autobuz, la nunți.

„Când era o nuntă în sat, mă împrieteneam cu lăutarii și știam când e programul de sarmale, iar atunci îi rugam să cânt și eu o melodie și mă lăsau. Pentru mine era fericire să cânt în autobuz. Făceam lecții de pian și mergeam în fiecare vineri, cu rata de 5 dimineața la Drăgășani să fac pian. În autobuz mă ridicam în picioare și întrebam: ‘nu vă supărați, pot să vă cânt și eu o melodie? Unii răspundeau, alții nu, nu conta, eu mă ridicam și cântam melodii de la Loredana Groza, de la Holograf, de la Laura Stoica”, a spus Adela Popescu în podcastul lui Mihai Morar.

Adela Popescu este căsătorită cu prezentatorul TV Radu Vâlcan. Împreună au trei băieți.

Adela Popescu

6.5 2 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.