Adela Popescu, ajutor uriaș din partea lui Mihai Constantinescu în drumul său spre succes: „A locuit la noi în casă, era un copil adorabil!” EXCLUSIV

Prezentatoarea PRO TV a petrecut doi ani de neuitat în casa din București a regretatului artist, de unde s-a și lansat în cariera de succes
Adela Popescu, ajutor uriaș din partea lui Mihai Constantinescu în drumul său spre succes: A locuit la noi în casă, era un copil adorabil!” EXCLUSIV

Adela Popescu, solistă, actriță și vedetă PRO TV, îi poartă o imensă recunoștință regretatului Mihai Constantinescu, solistul care a ajutat-o să se lanseze în muzică. Mai mult, timp de doi ani, Mihai și prima lui soție, Mihaela, au găzduit-o în casa lor din București, răsfățând-o ca pe propriul lor copil. Referitor la acea perioadă frumoasă, despre care cu atât de multă emoție a povestit recent Adela, ne-a vorbit și Mihaela Constantinescu, în interviul exclusiv pentru Ego.ro.

Adela Popescu își amintește cu emoție de regretatul Mihai Constantinescu
Adela Popescu își amintește cu emoție de regretatul Mihai Constantinescu

Adela Popescu: „Mihai Constantinescu m-a primit la el în casă, mi-a compus melodii și mi-a cumpărat haine!”

Adela Popescu este solistă, actriță și vedetă PRO TV. La început de drum artistic, a beneficiat însă și de o puternică susținere, din partea solistului care îi descoperise talentul muzical, inegalabilul Mihai Constantinescu. Despre importantul ajutor primit la debut, Adela a povestit, cu emoție, într-un interviu pentru Trinitas.ro:

„Mihai Constantinescu m-a determinat să vin la București. Eram în tabără, la mare. A avut un concert, iar eu am luat microfonul și am zis că vreau să cânt. I-a plăcut foarte mult și mi-a cerut contactul. Mi-a zis că am talent şi că mă poate ajuta. Mi-a compus melodii. Am dormit nopți întregi la el în casă, mi-au cumpărat haine. Nu a fost doar un mentor profesional, a fost alături de mine din toate punctele de vedere”.

Mihai Constantinescu, alături de Adela Popescu pe scenă
Mihai Constantinescu, alături de Adela Popescu pe scenă

Ce spunea Mihai Constantinescu, despre Adela Popescu: „Cânta… rupere, mai ales la vârsta ei!”

Dar și Mihai Constantinescu o lăuda, în interviurile sale televizate, înainte să părăsească această lume. O cunoscuse pe Adela pe Litoral, la un spectacol:

„Am cunoscut-o la Năvodari. Avea 11 ani și am auzit-o cântând. Am rămas fascinat. Cânta…rupere, mai ales la vârsta ei”.

După decesul cântărețului, în urmă cu doi ani, Adela a postat pe Facebook o fotografie cu ei, dintr-un trecut cu multe amintiri, dar și câteva versuri de suflet:

„Te rog să revii, Înger de lumină / Fă-mi de mai poți viața mai senină / Te rog să revii, dă-mi secretul vieții / Și du-mă-n zbor, într-o lume de vis, spre necuprins…”. Mulțumesc. Îmi pare rău”.

Mihai Constantinescu și Mihaela Constantinescu, prima lui soție
Mihai Constantinescu și Mihaela Constantinescu, prima lui soție

Mihaela Constantinescu: „Eu și Mihai am fost precum părinții ei. Am fost fericiți împreună!”

Mihaela Constantinescu, prima soție a lui Mihai Constantinescu, femeia care de altfel a fost marea dragoste a solistului, ne-a povestit, în exclusivitate pentru Ego.ro, despre copilul Adela:

„Ne-am bucurat atunci de prezența ei, ne-am comportat la momentul respectiv precum părinții ei, precum ar fi fost copilul nostru. Am cunoscut-o pe Adela când era foarte mică… în clasele primare… a venit și a locuit la noi pentru o perioadă lungă de timp. Un copil adorabil și talentat, care ne-a încântat cu prezența ei. Am fost o familie fericită împreună și ne-am bucurat de fiecare zi. Astăzi, de câte ori o văd, îmi amintesc de acea perioadă minunată”.

Adela Popescu (sus stânga), momente de neuitat alături de Mihai Constantinescu
Adela Popescu (sus stânga), momente de neuitat alături de Mihai Constantinescu

Mihai Constantinescu a ajutat-o la debut și pe Andreea Bălan. „Nu voi uita binele pe care mi l-a făcut!”

Dar și Andreea Bălan, o altă cântăreață de top, îi este recunoscătoare lui Mihai Constantinescu. Ea a postat un mesaj de mulțumire pentru artistul care a descoperit-o, pe când, copil fiind, bătea la porțile afirmării:

„Am apărut prima oară la tv la vârstă 10 ani, datorită lui Mihai Constantinescu, care m-a remarcat la un spectacol pentru copii în Ploiești și în acea zi mi-a urat să devin o mare cântăreață. Anii au trecut și eu nu am uitat niciodată binele pe care mi l-a făcut și nici cuvintele pe care mi le-a spus atunci. Mereu i-am fost recunoscătoare. Mihai a pierdut lupta cu viață și sunt profund îndurerată…A plecat un om minunat, talentat și un bun prieten. Șlagărele sale, în schimb, vor fi nemuritoare și îți mulțumim pentru muzică”, scria Andreea Bălan pe pagina sa de Facebook, după decesul lui Mihai Constantinescu, survenit pe 29 octombrie 2019, în urma unor probleme cardiace.

Mihai Constantinescu, alături de Andreea Bălan
Mihai Constantinescu, alături de Andreea Bălan

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Cum s-au descurcat Oana Matache și Radu Siffredi la Power Couple, emisiunea care se va difuza la Antena 1
8.6 24 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *