Adela Popescu nu se mai întoarce la Vorbește Lumea? Vedeta face mărturisiri surprinzătoare: „Aștept noi provocări”

Delcarații neașteptate ale Adelei Popescu despre revenirea la „Vorbește Lumea”
Adela Popescu nu se mai întoarce la Vorbește Lumea? Vedeta face mărturisiri surprinzătoare: „Aștept noi provocări”

Adela Popescu a făcut declarații neașteptate în ceea ce privește revenirea la emisiunea „Vorbește Lumea”, de la Pro TV. Deși toată lumea se aștepta să revină cât mai curând la matinalul pe care îl prezenta de atâția ani, vedeta a mărturisit că cel mai probabil nu se va întâmpla acest lucru.

Adela Popescu nu se mai întoarce la Vorbește Lumea?

Adela Popescu a părăsit show-ul Vorbește Lumea în vara anului trecut, atunci când a trebuit să meargă în Republica Dominicană pentru a filma emisiunea „Sunt Celebru, scoate-mă de aici!”. Alături i-au fost Radu Vâlcan și cei trei băieți ai lor.

A urmat apoi plecarea soțului ei în Thailanda, unde a filmat “Insula iubirii” (Antena 1) și unde vedeta a decis să vină ulterior cu copiii.

Recent, Adela Popescu i-a luat locul temporar lui Cătălin Măruță la emisiunea sa de după-amiază, după ce prezentatorul TV a fost nevoit să se opereze la genunchi.

Deși fanii se așteptau să revină cât de curând în formatul show-ului de dimineață, Adela Popescu le-a dat dat acestora o veste total neașteptată. Vedeta a mărturisit că așteaptă noi provocări în plan personal și că nu crede că se va întoarce. În plus, ea a subliniat că Lili Sandu, înlocuitoarea ei de la Vorbește Lumea, face o treabă excelentă alături de Bogdan Ciudoiu și Șurubel.

„Cel mai probabil nu mă voi întoarce, nu știu sigur. Formula de acum este minunată, ei se înțeleg excelent și e totul perfect. Nu cred, nu știu, aștept noi provocări.”, a dezvăluit Adela Popescu într-un interviu pentru Playtech.ro.

Totodată, prezentatoarea TV a declarat că în următoarea perioadă își dorește să ia o pauză în carieră pentru a se odihni.

„Deci dorința mea acum este să dorm bine, să stau pe canapea, să mă odihnesc și apoi să iau o decizie.”, a mai spua soția lui Radu Vâlcan.

Citește și: „Adela Popescu, imagine de colecție alături de părinții ei. Cum arată socrii lui Radu Vâlcan. FOTO

Adela Popescu, despre show-ul lui Cătălin Măruță: „A fost un ajutor pe care eu i l-am oferit vecinului meu”

Într-un interviu recent pentru Ego.ro, Adela Popescu a mărturisit că a acceptat să prezinte emisiunea lui Cătălin Măruță în perioada de recuperare a acestuia după intervenția la genunchi pentru a-și ajuta colegul și nu se pune problema să revină în această formulă.

„Nu s-a pus niciodată problema să revin în formula asta. Mie îmi place și o să-mi placă tot timpul, dar acum a fost pur și simplu un ajutor pe care eu i l-am oferit vecinicului meu, pentru că el a avut nevoie de refacere și atunci am fost foarte încântată că oamenii au avut încredere în mine să-mi ofere show-ul ăsta pe mână, un show care vorba aia e de tradiție și nu este o emisiune chiar ușor de făcut. Eu am fost foarte mândră că s-au gândit la mine”.

Urmăriți EGO.ro și pe
Horoscop săptămâna 20-26 martie 2023
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *