Adela Popescu, primele imagini din Republica Dominicană. Ce face atunci când nu filmează pentru “Sunt celebru, scoate-mă de aici!” 2022

Ce face Adela Popescu în pauzele de la „Sunt celebru, scoate-mă de aici!” 2022

Filmările pentru emisiunea “Sunt celebru, scoate-mă de aici!” sunt în plină desfășurare. Adela Popescu a făcut publice mai multe imagini din Republica Dominicană pentru a le arăta prietenilor cum se împarte între emisiune și viața alături de familia sa. Radu Vâlcan și cei trei copii ai lor sunt și ei în Republica Dominicană, pentru a fi alături de prezentatoarea TV.

Adela Popescu, primele imagini din Republica Dominicană

Adela Popescu a publicat pe pagina sa mai multe fotografii, atât din timpul filmărilor pentru “Sunt celebru, scoate-mă de aici!”, cât și din momentele în care este alături de băieții ei.

“În cazul în care va întrebați, noi suntem bine! ❤️”, a scris Adela Popescu în dreptul fotografiilor din Republica Dominicană.

Fanii vedetei au reacționat imediat cum au văzut fotografiile. Dacă în unele dintre ele este machiată și aranjată, gată pentru filmare, în altele este complet naturală și își ține copiii în brațe.

“Ești un exemplu de mama, soție! Ești bună în tot ceea ce faci, muncă, familie, prieteni! / Nu-i nimic mai frumos decât să vezi persoane care au o carieră și sunt admirați dar nu uită să fie oameni simpli așa cum am fost toți cândva / Te admir de când te știu! Ești deosebita! Gânduri bune!”, sunt câteva dintre reacțiile fanilor la imaginile publicate de Adela Popescu din Republica Dominicană.

Adela Popescu, imagini din Republica Dominicană
Adela Popescu, fotografii din Republica Dominicană

Cine sunt vedetele de la „Sunt celebru, scoate-mă de aici!” 2022

Au fost făcute publice numele celor 12 concurenți care vor participa la emisiunea „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”. Lista competitorilor este plină de numele grele din showbizul românesc.

Cele 12 vedete care și-au luat inima în dinți și au acceptat provocarea sunt: Lidia Buble (cântăreață), Anisia Gafton (comediant), Tania Popa (actriță), RUXI (creator de conținut), Mara Bănică (jurnalist), Bia Khalifa (cântăreață și adult content creator), Giani Kiriță (fotbalist), Paul Diaconescu (actor), Cristi Mitrea (luptător MMA), Alex Bogdan (actor), Răzvan Botezatu (influencer) și Cornel Palade (actor comediant).

”Sincer, trebuie să fii nebun să vii aici competitor. Probele sunt foarte dure și pare că dificultatea sporește cu fiecare etapă. Mai mult, concurenții au venit aici pentru a răspunde unor provocări legate de fricile pe care le au… ei bine, până acum ai noștri s-au luptat cu frica de păianjeni, de șobolani, de înălțimi, de șerpi, broaște, crabi și multe alte creaturi. Pe deasupra… nu vă puteți închipui ce scârboșenii au ales să bea și să mănânce! Ce m-a șocat pe mine este că până acum nu a strigat nimeni „Sunt celebru, scoate-mă de aici!“, cu toate că ne așteptam să se întâmple. Sunt tari oamenii, tari de tot!”, a spus Cabral.

8 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.