Adela Popescu și Cabral sunt prezentatorii noului sezon „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”. Primele declarații

Emisiunea va intra în grila de programe a Pro TV din toamnă.
Adela Popescu și Cabral sunt prezentatorii noului sezon „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”. Primele declarații

Adela Popescu și Cabral vor fi prezentatorii noului sezon „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”. Emisiunea se va desfășura în Republica Dominicană, acolo unde a fost filmat și cel mai recent sezon din „Survivor România”, difuzat tot de Pro TV. Departe de casă, fără niciun contact cu cei apropiați și înconjurați de insecte și animale exotice, vedetele care vor lua parte la acestă experiență vor avea de trecut prin cele mai dificile probe pentru a dobândi titlul de Regele sau Regina Junglei.

Adela Popescu și Cabral sunt prezentatorii noului sezon „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”

Gazdele emisiunii sunt și ele nerăbdătoare să facă cunoștință cu celebritățile care vor lua parte la acest reality show. Dar mai presus de asta, Adela Popescu și Cabral abia așteaptă să treacă și ei prin această experiență, care nu va fi deloc una ușoară nici chiar dacă sunt prezentatori.

Și dacă simpaticul Cabral cunoaște îndeparoape formatul, fiind unul dintre prezentatorii primului sezon al emisiunii „Sunt celebru, scoate-mă de aici” alături de Mihai Bobonete, pentru Adela Popescu lucrurile stau complet diferit. Soția lui Radu Vâlcan știe că nu îi va fi ușor, dar are încredere deplină în partenerul ei de platou, mai ales că alături de Cabral a prezentat pentru prima oară o emisiune Live.

„Experiența «Sunt celebru, scoate-mă de aici!» nu este doar pentru cei care intră în concurs, ci și pentru mine. Mă bucur că pot face asta cu Cabral, alături de care am prezentat prima emisiune LIVE din viața mea, în urmă cu… nici nu mai contează câți ani. Îi admir pe cei care vor intra în acest reality show, pentru curajul de a-și depăși propria condiție. Nu este ușor nici măcar să iei decizia asta, dar să fii acolo, în junglă, departe de tot și toate, având curajul să stai față în față cu necunoscutul. Abia aștept să văd care sunt concurenții, la ce provocări vor fi supuși și cum vor depăși fiecare zi din jungla «Sunt celebru, scoate-mă de aici!»”, a spus Adela Popescu, potrivit protv.ro. 

Cabral: „Vedetele nu merg acolo să se îmboțească, ci să-și demonstreze că pot mai mult”

La rândul său, Cabral a declarat că se poate baza oricând pe Adela pentru că este o persoană cu multă experiență în televiziune. Totodată, prezentatorul i-a avertizat pe viitorii concurenți – care până în momentul de față nu se cunosc – că experiența din junglă va fi mai mult decât despre a câștiga premiul cel mare în bani, ci va fi în mod special o experiență prin care trebuie să își demonstreze că pot să-și depășească limitele.

„Mă bucur că sunt alături de Adela în povestea asta, am mai lucrat împreună și este genul de partener atent și pe care te poți baza, cu experiență și trecută prin multe. Emisiunea rămâne un experiment, asta a fost de la primul sezon, vedetele știu în ce se bagă și merg acolo nu ca să se îmbogățească, ci mai ales ca să-și demonstreze lor și, desigur, și publicului, că sunt și că pot mult mai mult decât au reușit să demonstreze până atunci. Sigur, foarte importantă este lista de concurenți ce vor intra în acest experiment. Și eu sunt curios să-i văd pe toți în tabără și apoi să așteptăm să vedem dacă cedează și strigă: «Sunt celebru, scoate-mă de aici!»”, a spus Cabral.

8 2 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.