Adela Popescu, tratată ca o prințesă de șefii de la Pro TV. Luxul în care trăiește în Republica Dominicană

Adela Popescu filmează o nouă emisiune în Republica Dominicană și PRO TV-ul i-a pus la dispoziție o mulțime de facilități.
Adela Popescu, tratată ca o prințesă de șefii de la Pro TV. Luxul în care trăiește în Republica Dominicană

Adela Popescu, tratată ca o prințesă de șefii de la Pro TV. Postul din Pache Protopopescu pregătește un nou reality show, care se filmează în Republica Dominicană. Este vorba de emisiunea ”Sunt celebru, scoate-mă de aici”, care va fi prezentată de Adela și Cabral.

Adela Popescu, tratată ca o prințesă de șefii de la Pro TV

Pe data de 15 iulie s-a încheiat sezonul emisiunii „Vorbește lumea”. Ultima ediție a fost prezentată de Adela Popescu, alături de Shurubel și Bogdan Ciudoiu. Apoi, la câteva zile cei de la PRO TV au făcut anunțul oficial: Cabral și Adela Popescu vor prezenta reality-show-ul ”Sunt celebru, scoate-mă de aici”!

Adela Popescu, tratată ca o prințesă de șefii de la Pro TV

Așa cum se știe , Adela are o familie numeroasă, dar șefii PRO TV-ului au avut grijă să îi asigure tot confortul. Sursele Ciao, au dezvăluit că s-au cheltuit sume exorbitante pentru ca prezentatoarea show-ului și familia ei, să se bucure de tot luxul în Dominicană.

Postul de televiziune PRO TV pune la bătaie toate facilitățile necesare pentru a asigura succesul noii emisiuni. Iar acest lucru, a inclus, între altele și cazarea la filmări a întregii sale familii. Astfel că, Adela Popescu a plecat la filmări pe tărâmul exotic împreună cu soțul, Radu Vâlcan și cei trei copii.

Conform sursei citate, Ciao.ro, Adelei Popescu i s-a plătit până în luna octombrie chiria pentru o casă în valoare de 500.000 de euro. Este vorba de o vilă luxoasă, cu împrejurimi deosebite și o piscină imensă. În plus, beneficiile nu se termină aici. Pentru a reuși să se concentreze cât mai bine asupra show-ului, i s-a pus la dispoziție inclusiv o bonă care va avea grijă de copii. Are non-stop la dispoziție șoferi și chiar oamenii care îi fac cumpărăturile.

Cine va participa la emisiunea ”Sunt celebru, scoate-mă de aici”

Emisiunea de tip reality show se anunță un real succes și reunește unele dintre cele mai celebre nume. Între concurenții care vor participa la emisiune se numără și fostul jucător de fotbal Giani Kiriță. Aceasta a mai participat în 2018 în primul sezon al competiției „Exatlon”, care s-a filmat tot în Republica Dominicană.

Se mai vehiculează și alte nume celebre cum ar fi: Mara Bănică, cântăreața Lidia Buble, Răzvan Botezatu cunoscut de pe TikTok și actorii Alex Bogdan și Paul Diaconescu. Deși PRO TV nu a confirmat încă oficial numele concurenților, așteptăm să vedem cine va mai face parte din distribuție.

Să pare că participanții la emisiune au fost transportați la destinație cu avioane separate, așa că nici ei nu știu unii de alții deocamdată.

sursă foto: instagram.com/AdelaPopescu

Citește și Adela Popescu și-a anulat vacanța de o lună pe care spera să o facă în Grecia sau Asia. Ce i-a dat planurile peste cap EXCLUSIV

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Familia Măruță se pregătește pentru un nou film, după succesul înregistrat de "Tati part-time"
6.2 12 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *