Adelina Pestrițu, apariție de senzație după ce a renunțat la implanturile mamare. Cum arată acum, vedeta e într-o formă de zile mari

Și-a etalat decolteul natural

Scris de: Daoud Andra

12 Mar. 2024

În urmă cu câteva săptămâni, Adelina Pestrițu lua prin surprindere pe toată lumea, atunci când anunța că s-a operat pentru a-și scoate implanturile mamare. A urmat o perioadă de recuperare, în care vedeta a trebuit să respecte numeroase reguli, iar de curând a apărut la televizor fără implanturi.

Cum arată Adelina Pestrițu fără implanturi

Adelina Pestrițu a decis, împreună cu medicul estetician, să își scoată implanturile cu silicon pe care le avea de ani de zile. Bruneta a vorbit, la vremea respectivă, despre această decizie și a spus că nu știe dacă va rămâne așa sau va apela la alte implanturi, mai mici.

De curând, vedeta a fost invitată la emisiunea Super Neatza de Weekend, unde s-a afișat cu bustul natural. Adelina a purtat un top alb, o vestă și sacou pe deasupra și, chiar dacă nu mai are același bust generos ca în trecut, i-a cucerit pe fani cu prezența ei în platou. Ulterior, bruneta a fost și la un control postoperator și a revenit cu vești pe rețelele de socializare.

Citește și: Adelina Pestrițu a împlinit 37 de ani. Cât de mult s-a schimbat de-a lungul timpului. Imagini impresionante de pe vremea când lucra ca dansatoare și era blondă

”Status despre intervenție: am voie să dorm pe o parte (yey). În două săptămâni mă pot reapuca de sport, însă pot lucra doar partea de jos, fără să ridic greutăți sau brațele. Recuperarea decurge foarte bine, țesutul se reface mult mai repede decât ne așteptam. În curând voi putea purta și altceva în afară de bustiere. Următorul pas: diminuarea cicatricilor (care oricum abia se văd), prin aplicarea zilnică a unei creme speciale”, a transmis Adelina, pe internet.

Vedeta și-a etalat decolteul natural

De ce a renunțat la implanturi

În urmă cu o lună, Adelina Pestrițu își anunța fanii că a decis să renunțe la implanturile mamare și tocmai făcuse intervenția chirurgicală. Bruneta a explicat atunci de ce a luat această decizie și a spus că avea implanturi prea mari, care îi provocau dureri de spate.

Citește și: Niciodată nu ai văzut pozele astea cu Adelina Pestrițu. Îți vine să crezi că ea este înainte să devină faimoasă?

”Imediat după ce am împlinit cei 37 de ani, am suflat în lumânările de pe tort, am tras aer în piept și am trecut la schimbări majore. Nu vă speriați, discutăm despre schimbări de ordin estetic. Mi-am luat inima în dinți și am renunțat la implanturile mamare, decizie luată după mult timp de gândire, în care am analizat situația împreună cu medicii și am luat în calcul tot ce ar putea să urmeze.

Dacă vă întrebați ce m-a convins mai exact să fac asta, vă pot răspunde ferm: durerile de spate provocate de dimensiunile nepotrivite ale implanturilor și disproporțiile estetice. Astfel, săptămâna trecută, după o perioadă de analiză și informare, m-am prezentat la spital, unde Radu Ionescu m-a întâmpinat și m-a pregătit pentru noua schimbare”, a scris Adelina Pestrițu, pe Instagram.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Simona Țăranu, despre fotbaliștii români care au făcut istorie. Cum este Gigă Hagi
8.5 2 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă
Mesajul Irinei Tănase pentru Dragnea, de Paşte! E SURPRIZA MOMENTULUI, nimeni nu se mai aştepta
S-a pozat fără HAINE într-o FARFURIE! Alexandra Stan, cele mai INCENDIARE imagini din 2024
Te CRUCEȘTI! Vedetele din România care au fost ÎNȘELATE de parteneri!
Karina Pavăl & iubi, apariție spectaculoasă în Floreasca. Moștenitoarea imperiului Dedeman este, cu adevărat, adorabilă....
Uluitor cum arată casa în care locuiește Dana Budeanu și cum a decorat-o. Imagini spectaculoase
Emily Ratajkowski, 'femeia cu cei mai frumoși sâni', apariție de senzație într-o rochie super decoltată...
Mădălina Ghenea vorbește despre despărțirea de Grigor Dimitrov: „Mi se pare că e momentul potrivit...
Roberta și Julia își aruncă săgeți în Casa Iubirii! Patrick, pe post de arbitru: „Diferența...
Andra, apariție BOMBĂ de Paște. Și-a lăsat fanii cu gura căscată
Horoscop 7 Mai 2024: Peștii ar trebui să le acorde mai multă atenție celor din...
Sfatul zilei 7 Mai 2024. Săgetătorii ar trebui să învețe să nu mai fie așa...
Top 5 zodii de bărbați care nu știu ce vor de la viață
A divorțat de un celebru prezentator TV și s-a recăsătorit cu un om de afaceri....
Meghan Markle, gest șocant în public. Cum a reacționat când o femeie a vrut să...
”Transformă asta într-un circ, într-o mizerabilă sfâșiere” Andrei Păunescu, în război cu sora vitregă pentru...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *