Adelina Pestrițu, ipostaze incendiare în costum de baie după ce a renunțat la implanturile mamare. Imaginile care au cucerit fanii: „Cât de frumoasă ești!”

Cum arată vedeta cu bustul 100% natural

Scris de: Daoud Andra

27 May. 2024

La aproape patru luni de când și-a scos implanturile cu silicon, Adelina Pestrițu s-a afișat pe rețelele de socializare în costum de baie. Vedeta este pregătită pentru plajă și le-a arătat și celor care o urmăresc câteva modele de costume de baie pe care le-a ales pentru vacanță.

Adelina Pestrițu, în costum de baie după ce a renunțat la implanturi

La începutul lunii februarie, Adelina Pestrițu și-a luat fanii prin surprindere, mărturisindu-le că a făcut o operație pentru a îndepărta implanturile cu silicon pe care le avea. A urmat o perioadă de recuperare, în care vedeta a purtat bustieră medicală, astfel încât să se vindece în urma intervenției.

Acum, Adelina Pestrițu și-a etalat pentru prima oară bustul natural în costum de baie, după mulți ani în care fanii ei au văzut-o doar cu implanturi. Vedeta a probat câteva costume de baie de la un brand cunoscut și a publicat imaginile pe social media.

Vezi și: Cum a fost surprinsă Adelina Pestrițu, în bucătărie, făcând sarmale. Detaliul inedit pe care l-au observat fanii FOTO

Cei care o urmăresc și au văzut fotografiile au copleșit-o cu aprecieri și comentarii. ”Ești superbă, stimată doamnă”, ”Minunată”, ”Cât ești de frumoasă” – au fost câteva dintre comentariile primite la postare. Au existat și voci care au susținut că vedeta ar avea în continuare implanturi și că nu ar fi renunțat complet la ele, ci le-ar fi înlocuit cu unele mult mai mici. În momentul în care s-a operat, Adelina Pestrițu spunea că a scos de tot implanturile și încă nu a decis dacă își va pune altele.

Cum arata Adelina Pestritu in costum de baie, dupa ce a renuntat la implanturile mamare 8
Bruneta și-a scos implanturile în urmă cu câteva luni

Motivul pentru care a renunțat la silicoane

În luna februarie, la scurt timp după ziua ei de naștere, Adelina a publicat un mesaj pe rețelele de socializare, în care a explicat de ce a luat decizia să se opereze și să își scoată implanturile mamare.

Vezi și: Adelina Pestrițu și-a cumpărat mașina visurilor ei. Detaliul care a fascinat pe toată lumea: “Zeny e cea mai fericită de interiorul mașinii”

”Imediat după ce am împlinit cei 37 de ani, am suflat în lumânările de pe tort, am tras aer în piept și am trecut la schimbări majore. Nu vă speriați, discutăm despre schimbări de ordin estetic. Mi-am luat inima în dinți și am renunțat la implanturile mamare, decizie luată după mult timp de gândire, în care am analizat situația împreună cu medicii și am luat în calcul tot ce ar putea să urmeze.

Dacă vă întrebați ce m-a convins mai exact să fac asta, vă pot răspunde ferm: durerile de spate provocate de dimensiunile nepotrivite ale implanturilor și disproporțiile estetice. Astfel, săptămâna trecută, după o perioadă de analiză și informare, m-am prezentat la spital, unde Radu Ionescu m-a întâmpinat și m-a pregătit pentru noua schimbare”, a scris Adelina Pestrițu, pe Instagram, în urmă cu câteva luni.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Kate Middleton, ravisantă la prima apariție publică după diagnosticul de cancer
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *