Adevăratul motiv al scandalului uriaș dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf. De la ce a pornit de fapt conflictul

Totul ar fi pornit de la botezul de duminică al fiului lui Reghecampf, dezvăluie impresara.
Adevăratul motiv al scandalului uriaș dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf. De la ce a pornit de fapt conflictul

Anamaria Prodan face noi declarații uluitoare despre scandalul violent dintre ea și fostul partener, Laurențiu Reghecampf. Impresara a dezvăluit ce anume ar fi provocat, de fapt, tensiunile dintre cei doi, iar motivul este legat, în opinia vedetei, tot de botezul de duminică al fiului antrenorului, dar și de unele informații care s-au „scurs“ în spațiul public, despre actuala parteneră a bărbatului, Corina Caciuc.

Adevăratul motiv al scandalului uriaș dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf

Anamaria Prodan face lumină în cazul scandalului monstruos de vineri seară de la vila vedetei din Snagov, după ce s-a spus că, inițial, Laurențiu Reghecampf ar fi venit să-l viziteze pe Bebeto, băiatul pe care-l are alături de impresară. Ulterior, s-ar fi zvonit că antrenorul ar fi vrut, de fapt, să-l ia pe acesta la botezul fiului său cel mic.

De asemenea, s-a speculat că bărbatul s-ar fi înfuriat din cauza faptului că ar fi fost chemat, cu o zi înainte, la Poliție, pe tema sustragerii bunurilor familiei în niște containere. Impresara este însă de altă părere, susținând că scandalul violent ar fi pornit, de fapt, de la unele afirmații apărute, joi, în spațiul public, potrivit cărora antrenorul ar fi invitat la botezul fiului său cel mic inclusiv bărbați din trecutul actualei sale partenere, Corina Caicuc. Afirmațiile l-ar fi enervat la culme pe Reghecampf , care a acuzat-o pe fosta soție că a instrumentat totul.

„Tot acest scandal și toată această nebunie a pornit de la o emisiune de pe Youtube cu care eu nu am nici un fel de legătură. Nu am treabă cu dușmăniile realizatorului. Nu mă interesează amanta lui Reghecampf sau Reghecampf. Vrea să scap, atât! Vreau să divorțez, să nu mai aud! Să se termine circul ăsta!

L-am rugat, ieri, cu cerul și cu pământul, dar fiind atât de deranjat și atât de alcoolizat, la prânz, când a venit acasă, de focul emisiunii cu privire la amantă, a considerat că este bine să ne batjocorească!“, a declarat Anamaria Prodan, pentru click.ro.

De la ce a pornit, de fapt, conflictul?

Scandalul recent dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf a început, de fapt, de joi, 22 septembrie, atunci când bărbatul a fost audiat la IPJ Ilfov, la Serviciul de Investigare al Infracțiunilor Economice, cu privire la plângerea penală depusă de impresară, pe tema sustragerii de bunuri.

După acest episod a urmat un altul, unul mult mai violent. Astfel, vineri seară, la vila Anamariei Prodan din Snagov, s-au împărțit pumni și palme. Cei doi s-au zgâriat, s-au tras de păr și au ajuns chiar la amenințări cu moartea, conform declarațiilor vedetei.

„Eu, copilul meu și finii mei nu putem să stăm drepți, cu mâinile la spate, ca să ne bată Reghecampf! Noi ne-am apărat, toți trei ne-am apărat, și copilul și bona, și finul meu, toți patru. Noi toți ne-am apărtat, în condițiile în care acest om era efectiv turbat!

Ceea ce se întâmplă e strigător la cer. E umilitor pentru mine și pentru copiii mei. Anturajele în care Reghecampf astăzi trăiește l-au educat într-un alt fel în care noi îl educasem pe Laurențiu Reghecampf și au scos din el un monstru, nu ceea ce noi am lucrat și am pus cărămidă și cărămidă să scoatem un produs minunat numit Reghecampf“, a mai afirmat diva.

6.4 9 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.