Adevăratul motiv pentru care Andreea Marin a divorțat de Ștefan Bănică Jr. ”Aș vrea ca oamenii să știe”. A dezvăluit după ani buni de la despărțire

Vedeta și-a dorit să tragă un semnal de alarmă

Scris de: Daoud Andra

28 Dec. 2023

Adevăratul motiv pentru care Andreea Marin a divorțat de Ștefan Bănică Jr. ”Aș vrea ca oamenii să știe”. A dezvăluit după ani buni de la despărțire

Andreea Marin și Ștefan Bănică Jr. au format unul dintre cele mai urmărite cupluri din showbiz. Relația rol și mai ales divorțul au ținut primele pagini ale ziarelor mult timp și încă se mai vorbește despre acest subiect, chiar dacă au trecut 10 ani de când și-au spus ”adio”. De ce a divorțat vedeta, de fapt, de cântăreț.

Motivul care a dus la separarea dintre Andreea Marin și Ștefan Bănică Jr.

Andreea Marin și Ștefan Bănică Jr. au fost căsătoriți timp de 7 ani și au împreună o fiică pe nume Violeta, care în prezent este adolescentă. Au trecut 10 ani de la divorțul lor, timp în care fiecare dintre ei și-a refăcut viața, dar încă se mai vorbește despre acea despărțirea care a ținut primele pagini ale ziarelor.

În timp ce Ștefan Bănică Jr. este căsătorit cu Lavinia Pîrva și au împreună un băiețel, Andreea Marin are o relație cu omul de afaceri Adrian Brâncoveanu. Fosta prezentatoare de la ”Surprize, surprize” a vorbit, la un moment dat, despre motivul care a dus la ruperea relației cu tatăl fiicei ei. Andreea Marin a recunoscut că nu era fericită în acel mariaj și i-a îndemnat pe toți cei care trec prin același lucru să ia atitudine.

Citește și: Ștefan Bănică Jr. și Lavinia Pîrva, mai îndrăgostiți ca niciodată. S-au afișat într-o ipostază romantică în văzul tuturor: “Asta am simțit”

”Eram nefericită! Depresia e o boală, dar nu a avut legătură cu copilăria (n.r.: când și-a pierdut mama). Am avut destule necazuri la maturitate ca să știu că nu avea legătură cu copilăria. Aș vrea ca oamenii să știe (n.r.: când au depresie), să fie un semnal de alarmă când încep să aibă insomnii, să se trezească dimineața cu lacrimi în ochi, fără să se întâmple nimic, abia te trezești și deja simți că sufletul îți plânge.”, a povestit Andreea Marin, în urmă cu ceva timp, în podcastul lui Mihai Morar.

Andreea Marin, Stefan Banica Jr și fiica lor, Violeta
Andreea Marin, Ștefan Bănică Jr. și fiica lor, Violeta

Cum s-a manifestat în cazul ei

Vedeta de televiziune a mai povestit că, în cazul său, depresia s-a instalat la scurt timp după ce a devenit mamă. Chiar dacă avea toate premisele pentru a fi fericită și mulțumită, ceva nu era bine. Acest lucru a afectat-o pe multe planuri, inclusiv în ceea ce privește relația.

Citește și: Andreea Marin și iubitul ei, surprinși într-o ipostază romantică. Rar sunt văzuți așa, ce mesaj special a transmis Adrian Brîncoveanu

”Când simți că te doare sufletul, dar nu ai un motiv clar, adică nu ți s-a întâmplat nimic în perioada aceea. Când începi să te cerți prea mult, nemotivat, cu cei dragi, din jurul tău. Cei din jur au observat… ce motive aveam să mă plâng? Tocmai născusem o fetiță, iubirea vieții mele, aveam casă, aveam masă și o meserie”, a mai spus Andreea Marin, în același podcast.

Fosta prezentatoare a fost căsătorită de trei ori, Ștefan Bănică Jr. fiind al doilea soț al ei. Andreea Marin s-a căsătorit prima dată când era foarte tânără, dar mariajul a durat foarte puțin. După ce s-a despărțit și de tatăl fiicei ei, vedeta a mai fost căsătorită o dată cu un medic de origine turcă, pe nume Tuncay Ozturk.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
De ce nu se mai implică Larisa Udilă în proiecte TV
3 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *