Adevărul despre relația dintre Cătălin Scărlătescu, Florin Dumitrescu și Sorin Bontea. Cum se înțeleg, când nu apar la tv: “Avem un pact”

Cătălin Scărlătescu: "Eu nu înțeleg gelozia și ura. Nu sunt gelos"
Adevărul despre relația dintre Cătălin Scărlătescu, Florin Dumitrescu și Sorin Bontea. Cum se înțeleg, când nu apar la tv: “Avem un pact”

Sunt mai bine de zece ani de când cei trei chefi, Cătălin Scărlătescu, florin Dumitrescu și Sorin Bontea sunt urmăriți în cadrul emisiunii Chefi la cuțite. Care este adevărul despre relația lor? Cum se înțeleg atunci când nu sunt filmați?

 Adevărul despre relația dintre Cătălin Scărlătescu, Florin Dumitrescu și Sorin Bontea

Cătălin Scărlătescu a vorbit despre relația pe care o are cu Florin Dumitrescu și cu Sorin Bontea. Celebrul chef susține că împreună fac o echipă minunată și se înțeleg extrem de bine, excepție făcând micile certuri de pe platoul de filmare.

„Ambii sunt greu de suportat. Au momente în care sunt insuportabili. Când nu e Bontea e Dumitrescu, când nu e Dumitrescu e Bontea. Nu stau să-i cântăresc. Am pierdut noțiunea cântarului. Astăzi m-a enervat Bontea, că noi trebuia să plecăm și el tot insista să cânte la chitară…S-ar putea să ne și batem. Între noi există un pact, noi niciodată nu ne vom despărți. Uită-te la Beatles ce s-a întâmplat, sunt multe formații din astea, echipe…ce rost are? Suntem o echipă superbă, atât de nebuni, cretini, frumoși, extraordinari sau nu”, a spus Cătălin Scărlătescu, potrivit spynews.ro.

Cătălin Scărlătescu: „Eu nu înțeleg gelozia și ura. Nu sunt gelos”

De asemenea, chef Cătălin Scărlătescu a mărturisit că niciodată nu a fost gelos e succesul colegilor săi. A ținut și să-i laude pe colegii săi, Florin Dumitrescu și Sorin Bontea, spunând că sunt niște bucătari extraordinar.

„Eu nu înțeleg gelozia și ura. Nu sunt gelos. Și atunci nu pot să dezvolt o ură, nu există. E cel mai urât sentiment de pe pământ. Eu sunt sigur că dacă ne dai 10 ingrediente la fiecare și ne pui să gătim ceva, o să iasă acel ceva spectaculos, dar în trei touch-uri diferite”, a mai precizat Cătălin Scărlătescu.

Ce salariu a avut Cătălin Scărlătescu atunci când lucra ca chef, în 1994

Recent, Cătălin Scărlătescu a dezvăluit în podcastul lui Speak câți bani câștiga în 1994, atunci când avea numai 22 de ani și se afla la început în cariera sa de bucătar. De atunci salariul său a crescut constant. Astfel a reușit să pună pe picioare afacerea lui.

„În 1994 salariul meu era de 1.400 de dolari. Eu niciodată din 1994 nu am coborât sub această sumă. Tot timpul am crescut. Am muncit pe bani tot timpul. Aveam vreo trei mașini în acea perioadă. E important cu cine și pentru cine muncești. Eu eram stâlpul care le aduceam lor bani în casă. Dacă eu produceam 30.000 pe lună, mie cât să-mi dai? Dacă nu intra suma corectă, imediat plecam”, a spus Cătălin Scărlătescu în podcast-ul lui Speak.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Familia Măruță se pregătește pentru un nou film, după succesul înregistrat de "Tati part-time"
9.7 3 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *