Adevărul despre relația dintre Stela Popescu și Alexandru Arșinel. „Noi nici măcar buni prieteni nu suntem”. Îndrăgita actriță a făcut mărturisirea

"Am jucat împreună în toată țara, am repetat împreună, dar niciodată între noi nu s-a creat acea stare de simpatie personală!”
Adevărul despre relația dintre Stela Popescu și Alexandru Arșinel. Noi nici măcar buni prieteni nu suntem”. Îndrăgita actriță a făcut mărturisirea

Stela Popescu și Alexandru Arșinel au fost împreună pe aceeași scenă în sute de spectacole. Regretații actori au făcut o echipă grozavă și, datorită faptului că se înțelegeau foarte bine pe scenă, mulți oameni credeau că sunt soț și soție. La scurt timp după ce regretata actriță s-a retras de pe scenă a vorbit despre relația cu colegii de la teatru.

Adevărul despre relația dintre Stela Popescu și Alexandru Arșinel

Stela Popescu mărturisea că atunci când ieșeau de pe scenă, ea și Alexandru Arșinel nici măcar buni prieteni nu erau. Potrivit regretatei actrițe nu luau masa împreună, nu se vizitau, singura legătură dintre ei fiind teatrul. La fel a fost și în cazul lui Ștefan Bănică. La un moment dat, oamenii credeau că ea este de fapt soția actorului.

„Eu am avut doi parteneri. Am jucat opt ani cu Ștefan Bănică și 35 de ani cu Arșinel. Am avut norocul să fiu simpatizată de femeile din public. Am și zis, glumind, odată că niciodată nu s-a spus că sunt amanta lui Arșinel, ci nevasta.

Ceea ce este o chestie! Și când jucam cu Bănică, la fel se întâmpla. Când a născut cea de-a doua soție a sa, Moața, cu care a avut un băiat, Alexandru, care a murit, o doamnă l-a oprit pe Ștefan pe stradă și l-a întrebat: „Cum se simte doamna Stela după naștere?’ La care el s-a uitat lung și i-a răspuns: „Dar Stela nu e nevasta mea. Pe nevasta mea o cheamă Moața!’. Doamna s-a întors cu spatele și a plecat supărată.

La fel este percepția și cu Arșinel, toată lumea crede că sunt soția lui. Acest lucru se datorează faptului că între noi, pe scenă, relaţia este perfectă şi armonioasă. Din clipa în care am ieşit de pe scenă, noi nici măcar buni prieteni nu suntem. Nu ne facem vizite, nu mâncăm împreună… La noi, teatrul este legătura. Am jucat împreună în toată ţara, am repetat împreună, dar niciodată între noi nu s-a creat acea stare de simpatie personală!”, a povestit Stela Popescu.

Alexandru Arșinel și Stela Popescu
Alexandru Arșinel și Stela Popescu

Alexandru Arșinel a murit joi, 29 septembrie 2022, la vârsta de 83 de ani. Celebrul actor se confrunta cu mai multe probleme de sănătate în ultima vreme. S-a stins din viață la un spital din București.

Stela Popescu a murit în noiembrie 2017. Potrivit medicilor actrița a suferit un AVC (accident vascular cerebral), a intrat în comă și a murit. Stela Popescu se afla singură acasă și a fost găsită abia după mai bine de 12 ore de la deces.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Andreea Raicu revine în televiziune?
8.7 52 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *