Adevărul din spatele eliminării lui Daniel Dragomir de la Chefi la cuțite. A spus totul abia acum: ”Nu are Amalia nicio vină” VIDEO EXCLUSIV

A rupt tăcerea despre Amalia Mihart

În ciuda faptului că nu este bucătar de meserie, Daniel Dragomir, concurent la cea mai recentă ediție ”Chefi la cuțite”, a făcut impresie bună, intrând în vizorul atât a lui Cătălin Scărlătescu, care l-a avut inițial în echipă, apoi a lui Sorin Bontea, care l-a dorit în echipa sa. Cu toate că părea să aibă potențial și să ajungă cât mai departe în competiție, concurentul a fost eliminat, momentul plecării lui stârnind foarte multe controverse în rândul telespectatorilor. Daniel Dragomir a declarat, în exclusivitate pentru EGO.ro, că singura persoană vinovată pentru părăsirea show-ului a fost doar el.

Daniel Dragomir a dat cărțile pe față

În momentul în care Daniel Dragomir a fost eliminat de la ”Chefi la cutițe”, telespectatorii s-au arătat indignați, fiind de părere că Amalia Mihart trebuia să plece, o concurentă care a încercat pe tot parcursul competiției să încalce cât mai multe reguli.

Pentru cei care nu au văzut întregul moment, vă reamintim că, la proba pentru eliminare, Amalia și-a aranjat farfuria după ce s-a oprit cronometrul, când concurenții nu mai aveau voie să atingă niciun fel de preparat. Ba mai mult decât atât, a încălcat și o regulă gravă în bucătărie: a pus mâncarea cu mâna, nefiind interesată de nicio regulă de igienă și nici de faptul că preparatul ei ajungea la degustare. În timp ce telespectatorii au fost de părere că, după un astfel de gest, trebuia să fie direct eliminată, producătorii au decis doar să o depuncteze, însă nu sufiecient de mult încât să o trimită acasă, în loc ei plecând Daniel Dragomir.

”Aș vrea să elimin orice speculație care s-a făcut. Nu. Eu am ieșit datorită mie și greșelii din farfuria mea. Eu nu am știut în momentul ăla, presiunea este atât de mare încât tu nu vezi ce fac colegii, și nu cred că trebuia Amalia să iasă în momentul ăla. A fost ziua când eu am gătit prost și a trebuit să ies. Nu are Amalia nicio vină. Acum ce zice lumea e problema ei”, ne-a spus fostul concurent punctul lui de vedere.

„Înainte eram și eu unul dintre haterii care stăteau pe canapea și comentau”

Pe Daniel Dragomir l-a întâlnit la evenimentul de lansare a cărții de bucate semnată de Nina Hariton, cea carea câștigat cea mai recentă
ediție ”Chefi la cuțite”. ”Am venit să o susțin și să ”fur” și secrete. Dacă se poate să o fur pe Nina cu totul, să iau toate secretele ei că are multe”, ne-a declarat amuzat fostul concurent, completând că îi este extrem de dor de tot ce a însemnat show-ul culinar pentru el:

”Aș minți să zic că nu a fost greu, dar când mergi la sală și vii acasă obosit și te simți de fapt extraordinar. Exact la fel a fost și pentru mine. A fost foarte, foarte fain, ca să folosesc așa un termen mai din Banat. Noi suntem cu ”fain”. Mi-a plăcut foarte mult și m-a și schimbat din multe puncte de vedere. Rezist mult mai bine presiunii. Și înainte o făceam, dar parcă îmi lipsește și mai mult presiunea acum”.

Cu toate acestea, Daniel Dragomir îi îndeamnă pe toți cei pasionați de gătit să nu mai aștepte și să se înscrie în competiție: ”Mă țin și cei de acasă sub presiune, nu e problemă. Nu duc acasă lipsă de ”teroare”, duc lipsă de alte terori. Lăsând gluma la o parte, a fost extraordinar. Nu e ușor. De afară pare mult mai simplu. Înainte eram și eu unul dintre haterii care stăteau pe canapea și comentau. Vă spun sincer că eu m-am simțit bine, totul e real și merită să încerci. Am spus și în cadrul testimonialelor, fiecare dintre noi ar trebui să ieșim din zona de confort, nu contează în ce domeniu suntem. E foarte ușor să vezi lucrurile dintr-un unghi de acasă, liniștit, și altfel este să mergi să participi direct, să iei taurul de coarne”.

”Că sunt la farmacie sau la piață, toți vor să le dau rețeta de la pasta de ton”

Pe lângă experiența culinară, Daniel Dragomir mărturisește că a devenit mult mai popular: „20% m-am schimbat, dar tot pe gulașuri și mâncare tradițională sunt. Dar gătesc mult mai îngrijit și îmi place să experimentez chestii noi. Am învățat multe secrete. Deși nu am stat foarte mult, dar nici puțin, a fost o mare onoare să fac parte din echipe. M-am simțit foarte bine, iar acum experimentez chestii noi. Din punctul ăsta de vedere, pot să spun că foarte mulți prieteni mă apelează. Nu numai prieteni. Cel puțin rețeta de la pasta de ton mi-o cere toată lumea, că sunt la farmacie sau la piață, toți vor să le dau și lor rețeta. Le-o dau cu mare drag. Nu este un secret. Acum e publică oricum și dacă a fost un secret înainte”, a mai povestit fostul concurent pentru EGO.ro.

 

Video: Cătălin Shadi Sîrbu

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
7.5 4 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă
SCANDAL! Imagini ȘOC cu Iulia Albu au scăpat pe net. Sigur NU o recunoști, le...
INCREDIBIL! Mădălina Ghenea a pozat ca NICIODATĂ, iar imaginile au scăpat pe net! Cum apare
Te CRUCEȘTI! Vedetele din România care au fost ÎNȘELATE de parteneri!
Ce scrie, de fapt, pe cel mai scump șervețel din lume. S-a vândut cu peste...
Cea mai mare gafă pe care a făcut-o Andreea Esca în timp ce prezenta știrile:...
Cum a apărut îmbrăcată o actriță din Rusia la Cannes. Toată lumea vorbește despre rochia...
Carmen Harra a spus adevărul despre împăcarea dintre Anamaria Prodan și Laurenţiu Reghecampf! „Amândoi s-au...
Patrick crede că Roberta nu îl place pe Sebastian! Ce spune concurenta despre această situație:...
NU le RECUNOȘTI! Cum arătau divele din România acum 30 de ani! Transformare ȘOCANTĂ
5 zodii primesc o energie astrală demnă de a lumina un oraș întreg. Fiți pregătiți...
Este timpul ca toate zodiile să-și reevalueze viața: Predicții fără precedent pentru toate cele 12...
Pentru 5 zodii, visele de bogăție devin realitate
Fosta soție a unui actor celebru a ajuns să doarmă pe străzi și să mănânce...
Anunțul special făcut de Andreea Berecleanu după 7 ani de căsătorie cu medicul Constantin Stan:...
Cine este celebrul artist care s-a iubit cu femeia căreia i-a cântat la nuntă?! Cântăreţul...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *