Adina Halas şi-a învăţat fiul cum să fie un adevărat gentleman: „Va fi un bărbat care va ști să ofere flori, așa, din suflet!”. EXCLUSIV

La 10 ani, Serghei nu are încă o iubită, dar primește propuneri de „căsătorie” de la fetițele din parc
Adina Halas şi-a învăţat fiul cum să fie un adevărat gentleman: „Va fi un bărbat care va ști să ofere flori, așa, din suflet!”. EXCLUSIV

Adina Halas a vorbit, de-a lungul vremii, despre carieră, despre pasiuni și activitățile ei zilnice, însă mai puțin despre familie. Mamă a unui băiețel în vârstă de 10 ani, Adina ne-a mărturisit că l-a pregătit încă de pe acum pe micuț să fie respectuos cu cei din jur, dar mai ales cu femeile. În interviul acordat pentru ego.ro, Adina ne-a povestit, cu emoție, despre Serghei, un puști superb.

„Serghei va fi un bărbat care va ști să ofere flori, așa, din suflet!”

Încă din primii ani de viață, Adina Halas a avut grijă ca Serghei, fiul ei, să învețe bunele maniere. Culmea este că nici nu are nevoie să „lucreze” prea mult la acest capitol, căci puștiul are deja stofă de gentleman.

„Este învățat încă de când era foarte micuț să ofere flori femeilor din familie. Eu l-am încurajat să facă lucrul acesta. Și cumva este obișnuit și când știe că este o sărbătoare, el își dorește buchetul lui de flori, florile lui pe care să le ofere. Îmi place foarte mult lucrul acesta pentru că la un moment dat va crește și va fi un bărbat care va ști să ofere flori așa, din suflet și fără să fie stresat că este cu un buchet de flori în mână, cum unii bărbați sunt pentru că nu au fost obișnuiți”, ne-a povestit Adina Halas.

De 8 Martie, fiul îi oferă felicitări desenate de el

Adina Halas ne-a mai mărturisit, în exclusivitate pentru ego.ro:

„Îmi amintesc că el a conștientizat importanța asta de a oferi un cadou mamei, în speță mie, în momentul în care era la grădiniță, cred că avea aproape 4 ani, și a venit cu o cană cu chipul lui și cu flori. Atât de tare m-a topit și mi-a plăcut acea cană, gestul și ideea, cum sunt mamele, încât reacția mea pe el l-a stimulat atât de tare încât toată a stat și mi-a desenat: cu „La mulți ani!”, cu „1 Martie”, cu ghiocei, cu „te iubesc”, bine cum știa el să scrie la 4 ani, și de atunci a devenit super conștient și încântat.

Așteaptă, vânează cumva toate aceste evenimente. Mă întreabă cât mai este până la ziua mea sau îmi amintește că e „Ziua Îndrăgostiților”. M-am trezit că mi-a făcut o cartolină în care mi-a scris în engleză, foarte frumos, ce importantă sunt eu pentru el, cum îl fac să râdă, îi gătesc, și așa mai departe. Mi-am dat seama că eu nu am mai primit cartolină din asta de Ziua Îndrăgostiților de când eram în generală”.

Adina Halas este topită de emoție când primește un cadou de la fiul ei
Adina Halas este topită de emoție când primește un cadou de la fiul ei

Adina Halas: „Sper să fie un tip foarte mișto. Îl pregătesc pentru asta!”

La 10 ani, Serghei încă nu are o iubită, ci cu totul alte preocupări, specifice vârstei. Însă, de pe acum este un mic cuceritor, fiind simpatizat de puștoaice, în parc:

„Nu are iubită. La 10 ani nu este interesat de acest aspect. Câteodată mai are câte o fetiță prin parc care este așa mai „agitată” și vine la el și îi spune că se căsătoresc. Iar el spune că da, vine la mine și-mi spune că se însoară. Dar, după ce îl uită fetița, uită și el. Deocamdată nu este foarte interesat de povestea asta cu iubirea, dar se poartă foarte frumos cu fetițele. Eu îl învăț tot timpul cum să se poarte. Sper să fie un tip foarte mișto. Îl pregătesc pentru asta”, ne-a mai declarat Adina, pentru ego.ro

Adina Halas se pregătește de pe acum de perioada de adolescență a fiului ei. Îmi doresc să-l pot ajuta!”

De altfel, fosta prezentatoare TV se pregătește de pe acum de perioada adolescentină. Și se documentează intens pentru a reuși să-și înțeleagă mai bine pe fiul, să-i înțeleagă stările și mai ales să îl poată ajuta.

„Să-mi aducă fete acasă și să le ia cadouri, nu am nicio problemă. Eu sunt o tipă foarte generoasă. Să le ia mărțișoare, să le ducă unde vrea el. Când va fi momentul chiar sunt pentru. Îmi doresc să avem tot timpul legătura asta, să aibă deschidere să-mi povestească. Să vină la mine, să găsim soluții la tot felul de probleme, să înțeleagă ce înseamnă o relație în adolescență.

Să înțeleagă faptul că atunci când se termină nu este sfârșitul lumii așa cum mulți adolescenți consideră. Și e păcat că nu știu să-și gestioneze emoțiile care sunt foarte puternice. Mi-aș dori pas cu pas să-mi spună prin ce trece ca eu să-l pot asista, să-l pot ajuta și să-și construiască relații sănătoase și frumoase. Și să respecte oamenii, să respecte femeia”.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Cum s-au descurcat Oana Matache și Radu Siffredi la Power Couple, emisiunea care se va difuza la Antena 1
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *