Adina Halas, șocată de moartea lui Stephan Pelger: “Înțeleg că a fost decizia lui. Mi se pare groaznic”

Adina Halas, șocată de moartea lui Stephan Pelger: “Înțeleg că a fost decizia lui. Mi se pare groaznic”

Stephan Pelger era unul dintre cei mai cunoscuți și talentați creatori de moda din România. Însă, pe 8 iunie 2023, a recurs la un gest necugetat și și-a pus capăt zilelor, la vârsta de doar 44 de ani. Adina Halas s-a arătat șocată de vestea morții designerului. Iată ce a spus aceasta.

Adina Halas, despre moartea lui Stephan Pelger

Stephan Pelger suferea de depresie de ani buni și avea insomnie, motiv pentru care ajunsese să ia foarte multe pastile pe zi. Recent, el a fost internat la o clinica de dezintoxicare pentru a scăpa de probleme, deoarece pierduse controlul vieții sale, așa cum spunea chiar el.

Pe 8 iunie 2023, Stephan Pelger a decis să-și încheie socotelile cu viața și, potrivit primelor informații, a fost găsit spânzurat în locuința sa din Sectorul 2 al Capitalei. Adina Halas s-a arătat șocată de vestea morții designerului și a spus că i se pare o pierdere imensă pentru modă.

Adina Halas, șocată de moartea lui Stephan Pelger: “Înțeleg că a fost decizia lui. Mi se pare groaznic”
Stephan Pelger a murit la vârsta de 44 de ani.

Tocmai am primit un mesaj. Mi se pare absolut șocant, nu pot să cred. Eram la volan, am parcat și am verificat mesajul primit între timp. Sunt absolut socata. A fost întotdeauna un om atât de solar, de treabă, tot timpul cu zâmbetul pe buze, tot timpul cu o vorbă bună. Nu ne-am intersectat de foarte multe ori, dar de fiecare dată mi-a dat impresia unui om mișto, vesel. Nu înțeleg. Înțeleg că a fost decizia lui. Mi se pare groaznic. Nu am ce să comentez, regret enorm, mi se pare o pierdere enormă pentru moda românească. O tragedie, într-adevăr”, a declarat Adia Halas, pentru EGO.ro.

Internat la psihiatrie la vârsta de 10 ani

Stephan Pelger a fost internat la psihiatrie pe când avea zece ani, în România, după care a trecut prin mai multe centre de tratament. Apoi, la 21 de ani a fost tratat la Viena, apoi la 34 de ani la Munchen, în Germania. „Sufăr de depresie de la zece ani”, mărturisea creatorul de modă în urmă cu câteva luni.

Designerul a fost internat în primăvara acestui an într-o clinică de dezintocsicare pentru a-și trata insomnia și problemele cu cosumul de substanțe interzise. După externare, spunea că a adoptat un stil de viață sănătos, lua doar trei pastile pe zi și reușea să doarmă noaptea.

Nu poți să dormi, nu poți să te odihnești. Se tratează cu medicamente. Ele se iau în crescendo. Se începe din punctul acela din Franța, de atunci am început să iau pastile de somn de 5 ani. Pastilele sunt foarte toxice, iei una la început, apoi 2, 3, apoi 4 și începi să nu mai ai control asupra lor”, dezvăluia Stephen Pelger, la „Xtra Night Show”,

Un episod care l-a marcat profund pe  Stephan Pelger s-a petrecut în anul 2018, când a fost jefuit și bătut de două femei la Cannes.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Andreea Bălan nu mai crede în certificatul de căsătorie
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *