Adina Postelnicu de la Heaven nu mai vrea să îmbrace rochia de mireasă: „Nu mă mărit, Doamne ferește!”. Ce spune despre logodnicul ei arab. EXCLUSIV

”Hârtiile alea sunt făcute ca să fie desfăcute. Așa nu are ce să ne desfacă”
Adina Postelnicu de la Heaven nu mai vrea să îmbrace rochia de mireasă: „Nu mă mărit, Doamne ferește!”. Ce spune despre logodnicul ei arab. EXCLUSIV

Acum ceva vreme, solista Adina Postelnicu declara că a primit un inel pe care iubitul ei, Glance, l-a câștigat la un ou de ciocolată și că se pregătesc să facă pasul cel mare. Între timp, lucrurile s-au schimbat iar lidera trupei Heaven a declarat în exclusivitate pentru EGO.ro că nici nu se gândește să mai îmbrace rochia de mireasă ori să mai semneze vreun act de căsătorie.

De ce Adina Postelnicu nu mai vrea să se mărite

Adina Postelnicu și artistul Glance vorbeau despre căsătorie cu mult timp înainte de a deveni părinți, subiect pe care se pare că l-au închis de când a venit pe lume fiica lor, Zaynab Maria. Micuța a împlinit de curând trei ani, iar cei doi au ajuns la concluzia că nu au nevoie de un act pentru a trăi în continuare la fel de fericiți.

„Pe 3 septembrie a fost ziua fiicei mele, pe 4 a fost cea a logodnicului meu și pe 5 a mamei mele. Îi am unul după altul. Și soacra mea este pe 15 septembrie, iar socrul meu pe 16 septembrie. Numai Fecioare. Nu știu cum am nimerit. Spun mereu că ceva, într-o altă viață, am făcut unei fecioare clar, pentru că altfel nu aveam cum să am lângă mine 5-6 oameni tipicari, că știi cum sunt Fecioarele. Plătesc niște greșeli pe care le-am făcut în trecut cu siguranță”, ne-a declarat Adina, care speră ca Zaynab să moștenească caracterul mamei sale, pe care artista o consideră cea mai onestă și puternică femeie din viața ei.

„Fiica mea cred că o va moșteni ca și caracter pe mama mea, nu neapărat pe Glance. Mai mult ca sigur. Ceea ce nu este un lucru neapărat rău pentru că mama mea a fost mereu și este o luptătoare, a știut întotdeauna ce vrea de la viață. Spre deosebire de mine care, de foarte multe ori, am lăsat de la mine, ea nu a lăsat niciodată nimic de la ea și a făcut foarte bine”.

„Fiica mea o să rămână virgină până la adânci bătrâneți”

În momentul de față, atât pentru Adina, cât și pentru Glance, sunt mult mai importante liniștea căminului și mai ales fericirea fetiței lor.

„S-au schimbat foarte multe lucruri, dar în bine. Am descoperit că sunt un om calm, ceea ce nu am crezut vreodată. Am mai descoperit că am răbdare, că sunt înțeleaptă, de ce nu. Viața e altfel, e mult mai frumoasă atunci când ai un copil. Din păcate, sunt o mamă cam permisivă, dar am noroc că e Glance lângă mine care mă trage de mânecă și din cauza asta avem discuții toată ziua. Ne certăm pentru că îmi spune că sunt prea permisivă și copilul nu are voie să mânânce aia, să facă aia, nu are voie deloc la telefon. Ea nu are voie să facă nimic. Eu sunt poate un pic prea mult permisivă”, ne-a mai spus Adina, care mai în glumă, mai în serios, ne-a declarat că iubitul ei este extrem de posesiv cu Zaynab, mai ales atunci când vine vorba de viitori iubiți.

„Eu râd și spun că fiica mea o să rămână virgină până la adânci bătrâneți. Tatăl ei o să stea cu pistolul lângă ea, că așa sunt arabii”.

Adina, Glance și fiica lor
Adina, Glance și fiica lor

”Am fost măritată și un act nu ne-a ținut împreună”

Cât despre căsnicie, Adina nici nu vrea să audă, motivând faptul că a făcut acest pas în urmă cu câțiva ani, iar atunci lucrurile nu au funcționat deloc bine între ei, relația sfârșind printr-un divorț dureros.

„Nu mă mărit, Doamne ferește! Un act nu mă ține. Nici nu contează. Am fost măritată și un act nu ne-a ținut împreună. Contează alte lucruri: să comunici cu omul de lângă tine, să-l respecți și să te respecte. Cu totul alte lucruri contează în viața asta. Hârtiile alea sunt făcute ca să fie desfăcute. Așa nu are ce să ne desfacă. Decât Dumnezeu dacă vrea. E complicat un pic atunci când este un copil la mijloc și e nevoie de acte pentru a ieși cu el din țară, însă mergem la notar, facem un act, până la 18 ani pot să fac ce vreau, să plec când vreau, să plece când vrea cu ea din țară. Sunt lucruri care se pot rezolva atât de ușor, nu trebuie neapărat să te căsătorești. La arabi nici nu este cazul pentru că femeile rămân cu numele lor, bărbații rămân cu numele lor. Doar dacă vrei și ții neapărat să-ți schimbi numele, altfel rămâi așa”, ne-a mai declarat artista.

Au sărbători duble, în familie: ”E mișto la noi în casă!”

Cu sau fără un act oficial, Adina și Glance trăiesc ca familie în adevăratul sens al cuvântului, iar faptul că niciunul dintre ei nu a fost nevoit să renunțe la religia lui, Glance este arab, pentru a se putea căsători, face ca Sărbătorile să fie duble, iar în casa lor să fie mereu zi de petrecere.

„De Sărbători, ne adunăm de fiecare dată cu familia lui la fiecare sărbătoare a lor. Și el petrece Crăciunul și Paștele cu noi. Le împăcam pe toate. E mișto la noi în casă. Glance are o familie foarte mare, are foarte multe mătuși, nepoți, veri și când ne adunăm suntem 30 de oameni la o masă.  Ceea ce este senzațional. Și lucrul ăsta se întâmplă la 2-3 săptămâni”, ne-a mai povestit Adina Postelnicu pentru EGO.ro.

Video: Daniel Bălan

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
10 3 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă
Imaginea MOMENTULUI! Prima fotografie după anunţul BOLII lui Kate. Familia Regală nu a mai putut...
Fiica lui Țiriac, APARIȚIE RARĂ în COSTUM DE BAIE! Avem imaginile: „M-am îndrăgostit”
Dovada că Charlie Chaplin a fost ROMÂN! Cum s-a împrietenit cu medicul Ana Aslan
Ultimele cuvinte pe care Ana-Maria a reușit să le rostească mamei sale, înainte să fie...
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol!...
Cum arată la interior vila din Las Vegas a Anamariei Prodan. 'Lămâi și mandarini ca...
Dana Nălbaru este bucuroasă că a făcut asta cu mâna ei: „Sunt o femeie obosită,...
De ce crede Patrick despre Ștefan că este un pârâcios. Rebecca și Roberta au ajuns...
Dovada că Charlie Chaplin a fost ROMÂN! Cum a devenit prieten cu Ana Aslan
Horoscop 24 Aprilie 2024. Balanțele vor avea bani, Peștii trebuie să-și mențină echilibrul atât în...
Horoscop Zilnic Miercuri 24 Aprilie 2024. Nativii Vărsător vor beneficia de motivația necesară pentru a-și...
Un val de schimbare cosmică este pe cale să redea fiecărei zodii noi drumuri de...
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl...
SURPRIZĂ în showbiz-ul din România! La un an de la nuntă, vedeta noastră a anunțat...
”Petrecere Hawaii de 38 de ani” Ce surprinză i-a pregătit Dinu Maxer Magdalenei Chihaia de...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *