Adrian Alexandrov, prima reacție după ce Elena Udrea a fost reținută: „Să simtă copiii voștri durerea pe care o simte fetița mea, că i-ați luat mama abuziv de lângă ea”

Elena Udrea a fost condamnată la șase ani de închisoare, în dosarul „Gala Bute”. Iubitul ei a avut prima reacție după ce a fost reținută.
Adrian Alexandrov, prima reacție după ce Elena Udrea a fost reținută: „Să simtă copiii voștri durerea pe care o simte fetița mea, că i-ați luat mama abuziv de lângă ea”

Iubitul Elenei Udrea a reacționat după ce aceasta a fost condamnată la șase ani de închisoare cu executare în dosarul „Gala Bute”. Adrian Alexandrov aseamănă justiția din România cu Inchiziția și spune că soția lui a fost „executată”.

„Trăim vremuri în care Constituția României nu mai înseamnă nimic pentru unii dintre cei care aplică legea, așa că au ajuns să condamne selectiv, sau la ordin!

Din ce în ce mai des simțim parcă o reîntoarcere în timp unde inchiziția își făcea simțiți colții. Un astfel de caz este și cel al Elenei Udrea care a fost pusă zilele trecute în fața unui complet de judecată demn de secolul mai sus amintit, iar personajele care aveau obligația de a veghea și aplică legea au devenit niște veritabili inchizitori (unii mai moderni ce-i drept, dar metehnele sunt aceleași)”, scrie el pe rețelele de socializare.

Adrian Alexandrov, prima reacție după ce Elena Udrea a fost reținută

Potrivit lui, Elena Udrea „avea dreptul de a-i fi admisă contestația”. De asemenea, spune el, „și de a-i fi rejudecată cauza de un complet legal constituit. I s-a refuzat, deși în TOATE cazurile similare au fost admise.(ex: Dan Șova, V. Ponta, Iulian Bădescu, Șerban Pop, Horia Simu etc)”, mai arată el.

De asemenea, bărbatul acuză ICCJ că „încalcă ConstituțiaRomâniei, dând curs unei decizii a CJUE, contrar deciziei Curții Constituționale a României”. „Președintele completului de judecată Ana Hermina Iancu ( magistrală decizia ei), a stabilit că trebuie REJUDECATĂ cauza, dar ceilalți magistrați criminali și anume: Oana Burnei, Dan Andrei Enescu, Anca Mădălina Alexandrescu și Alina Ioana Ilie care au dat decizia ILEGALĂ, trebuie excluși din magistratură”, mai acuză el.

Adrian Alexandrov  mai reclamă că fetița lui suferă după ce mama a fost luată „abuziv” de lângă ea.

„La final, i-aș întreba pe inchizitorii mai sus amintiți, dacă tot se pricep la toate… cum ar trebui să îi explic fiicei mele de ce mama ei nu e astăzi lângă ea? Nu v-aș dori niciunuia dintre voi, să simtă copiii voștri durerea pe care o simte fetița mea, că i-ați luat mama abuziv de lângă ea, pentru a două oară! 2018 Costa Rica vă spune ceva? După 3 luni de pușcărie, ați eliberat-o tot prin decizia voastră, a fost o greșeală, o eroare, nu? Și dacă nu aveți copii, v-aș dori să aveți cât mai mulți, să simțiți și voi iubirea adevărată dintre un părinte și propriul copil.”

Apel la justiția divină

În final, partenerul de viaţă al Elenei Udrea face apel la justiția divină.

„Ps: Mai există un for decizional care nu a fost luat în calcul de către falnicii aplicatori ai justiției, este vorba de justiția divină, de ea nu veți scăpa niciodată, e mereu dreapta și nu judecă strâmb că voi!”

Elena Udrea a fost condamnată de Înalta Curte de Casație la 6 ani de închisoare în dosarul „Gala Bute”. Decizia e definitivă. Instanța a respins constestația în anulare și a menținut sentința de 6 ani închisoare.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Andreea Bălan nu mai crede în certificatul de căsătorie
8 22 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă
Comentarii
  • Trebuia doamna Udrea să se gândească la consecinte înainte de-a face fapte urâte, acuma să plătească.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *