Adrian Enache are doi copii frumoși-foc, buni de reclamă. Ce spune Diana Enache despre fratele ei, David: ”Aștept să văd cu ce posibile cumnate îmi vine la ușă” EXCLUSIV

Solistul a cântat cu fiica lui în America, iar cu fiul lui a filmat în videoclipul ”Viața din vis”
Adrian Enache are doi copii frumoși-foc, buni de reclamă. Ce spune Diana Enache despre fratele ei, David: ”Aștept să văd cu ce posibile cumnate îmi vine la ușă” EXCLUSIV

Solistul Adrian Enache e tare mândru că cei doi copii ai lui, Diana și David, care sunt copia lui fidelă, la chip, i-au moștenit și pasiunea pentru lumea artistică. În plus, celebrul tătic a și colaborat cu ambii moștenitori. Dacă alături de Diana cântă toată vara pe Litoral și au susținut concerte de succes și în America, iată că David, actor debutant, a filmat în ultimul videoclip al solistului. Diana Enache ne-a dezvăluit, în exclusivitate pentru Ego.ro, care este relația cu fratele ei mai mic, dar, cu acest prilej, ea trage și un semnal de alarmă privind pericolul social media în rândul adolescenților.

Diana Enache: ”Sunt sora mai mare, așa că sunt ușor protectoare. Încerc să nu-i îngrădesc libertatea”

Ce spune Diana Enache (25 de ani), despre fratele ei, David Enache (16 ani), fiul lui Adrian Enache cu Iuliana Marciuc, vedetă TVR:

„Mă bucur că David a crescut, sunt sora mai mare, așa că sunt ușor protectoare. Încerc să nu-i îngrădesc spațiul, libertatea. Aștept să văd cu ce posibile cumnate îmi vine la ușă. Sunt mândră de el, e foarte talentat, ca actor, mă bucur că merge pe zona asta artistică, avem o relație foarte frumoasă”, ne-a spus Diana Enache, în exclusivitate pentru Ego.ro.

Adrian Enache și fiica lui, Diana Enache, o solistă foarte talentată
Adrian Enache și fiica lui, Diana Enache, o solistă foarte talentată

Diana Enache trage un semnal de alarmă privind pericolul social media în rândul adolescenților: ”Fenomenul acesta a ajuns să distrugă!”

Diana ne-a vorbit și despre pericolul social media care bagă tinerii în depresie:

”Am învățat să fiu recunoscătoare pentru tot ce am și să nu ne mai comparăm cu alții. Citeam niște studii despre depresia la care se ajunge din cauza acestei dorințe de a ne compara tot timpul, din cauza expunerii pe social media a vacanțelor, a imaginii acesteia false, în care trebuie să arătăm că suntem fericiți, că avem bani, că suntem cea mai bună variantă a noastră, fenomenul acesta a ajuns să distrugă”, a mai declarat ea, pentru Ego.ro.

David Enache și-a câștigat deja primii bani ca actor, la doar 16 ani. A jucat în ”Familia Addams”: ”A fost totul relaxant”

Adrian Enache e tare mândru de fiul lui, care face cursuri de actorie și deja joacă într-un serial tv cu adolescenți:

”David a prins o colaborare și pentru proiectul cu Familia Addams, din distribuția căruia face parte și Catherine Zeta Jones. Se trezește la ora 4.00 dimineața, dar are pentru ce. Filmează, și e plătit ca lumea, la 16 ani. Și Diana la fel, tot cam la vârsta asta a câștigat primii bani, din concerte, el din filme”, declara artistul pentru redacția playtech-impact. David s-a arătat încântat de colaborarea pentru celebrul film: ”Mi-a plăcut foarte mult la filmări, a fost totul foarte relaxant”.

Adrian Enache și David Enache, la filmările videoclipului ”Viața din vis”
Adrian Enache și David Enache, la filmările videoclipului ”Viața din vis”

Mai mult, David l-a interpretat pe Adrian Enache tânăr, în videoclipul ”Viața din vis”, lansat de celebrul solist la sfârșitul anului trecut, fiind, de fapt, povestea acestuia de viață redată pe note muzicale:

”Cu videoclipul a fost altceva. În primul rând pentru că a fost chestia asta cu filmatul lângă tatăl meu, și, în al doilea rând, era o filmare mult mai mică. La clipul lui am fost noi doi și încă doi oameni”, a mai declarat David Enache, la PRO TV, despre promițătoarea lui activitate artistică.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Andreea Bălan nu mai crede în certificatul de căsătorie
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *