Alexandra Duli a spus tot adevărul despre Zanni, după momentele de la Survivor All Stars. Ce a remarcat la Ana Porgras

Are sau nu o relație cu fostul Faimos!

Alexandra Duli și Zanni au fost surprinși de nenumărate ori în ipostaze tandre la Survivor All Stars. Între timp, însă, fosta Războinică a părăsit competiția din Republica Dominicană. Prospăt revenită în țară, ea a fost invitată în emisiunea lui Cătălin Măruță și a vorbit despre apropierea dintre ea și fostul Faimos. De asemenea, fosta concurentă a spus și ce a remarcat la Ana Porgras!

Alexandra Duli, adevărul despre apropierea dintre ea și Zanni

Survivor All Stars a oferit și încă oferă multe surprize. De asemenea, în competiția din Republica Dominicană s-a format și un triunghi amoros: Zanni, Ana Porgras și Alexandra Duli.

Concurentul a fost surprins în ipostaze romantice atât cu fosta sa coechipieră din echipa roșie, cât și cu fosta Războinică. Proaspăt eliminată din emisiune, Alexandra Duli a vorbit despre apropierea dintre ea și Zanni.

”Nu se știe niciodată”

Recent, fosta Războinică a fost invitată în emisiunea lui Cătălin Măruță și a spus că între ea și Zanni nu a existat o legătură amoroasă la Survivor All Stars, dar nu exclude posibilitatea ca relația lor de prietenie să se transforme într-una de iubire.

”Nu s-a întâmplat nimic momentan (n.r. cu Zanni), el a fost și cel care m-a adus aici, vedem, nu se știe niciodată. Vorbim, poate vom începe și niște vlogguri împreună. Nu am avut o relație, ne-am văzut acum doi ani și am vorbit.”, a spus Alexandra Duli.

”Mie mi-ar plăcea să am o relație cu Zanni, chiar îmi place de el. Îndrăgostită e prea departe cuvântul ăsta, îmi place de el. Dacă chiar mergem mai departe și totul e bine, nu aș spune nu unei relații”, a mai adăugat ea.

Citește și Eliminare neașteptată la Survivor All Stars 2024! Cine urmează să părăsească emisiunea de la Pro TV. Secrete nebănuite au ieșit la iveală!

Ce a spus despre Ana Porgras

În cadrul emisiunii de la Pro TV, fosta Războinică a vorbit și despre Ana Porgras, ”rivala” sa la inima lui Zanni. Alexandra Duli a precizat că nu a simțit gelozie din partea fostei gimnaste.

”Eu nu am simțit gelozia Anei Porgras, eu cred că o femeie simte dacă altă femeie este chiar geloasă, dar eu chiar nu am simțit. Nu ne-am mutat împreună, nu e nimic așa serios.

Zanni m-a ajutat să vin aici, mama este ok, îi place cu ce îmi place mie, dacă eu sunt fericită, îi place și ei. Nu pot să confirm dacă am început acum o relație, noi petrecem timpul împreună.

Îmi place la el că îl duce capul foarte mult, sunt unii mai în vârstă decât el și nu sunt așa. Cred că și viața l-a făcut să fie atât de deștept”, a declarat fosta concurentă de la Survivor All Stars.

Citește și Sărut pătimaș între Zanni și Ana Porgras! Imaginile de la Survivor All Stars au scăpat pe net. Cum au fost surprinși în toiul nopții!

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
De ce nu se mai implică Larisa Udilă în proiecte TV
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *