Eliminare neașteptată la Survivor All Stars 2024! Cine urmează să părăsească emisiunea de la Pro TV. Secrete nebănuite au ieșit la iveală

Iată cine urmează să părăsească Survivor All Stars 2024!

Survivor All Stars 2024 este, fără îndoială, una dintre cele mai urmărite emisiuni de la noi din țară. Fanii stau cu sufletul la gură în așteptarea aflării marelui câștigător al trofeului. Până atunci, însă, vor mai fi câteva eliminări. Cine părăsește competiția săptămâna aceasta? Ei bine, se știe deja numele concurentului care urmează să plece din Republica Dominicană. Iată despre cine este vorba!

Cine e următorul concurent care părăsește Survivor All Stars 2024

Anunț important pentru fanii Survivor All Stars 2024! Viperele Vesele au anunțat, în urmă cu puțin timp, pe pagina lor de Instagram, numele concurentului care urmează să fie eliminat din competiția care se desfășoară în Republica Dominicană.

Ei bine, se pare că, săptămâna aceasta, va pleca acasa Oana Ciocan, nimeni alta decât iubita lui Jador. De asemenea, se știu și următoarele eliminări. Spre dezamăgirea celor care-i susțin pe Războinici, pe lista plecărilor se va afla și Maria Chițu. Totodată, Alexandra Ciomag va părăsit competiția în viitorul apropiat.

Surpriza care-i așteaptă pe fanii competiție din Dominicană

Mai departe, Viperele Vesele anunță că va urma eliminarea lui Andrei Ciobanu. Faimosul va pierde un duel cu Ana Pal. Însă, concurentul va reintra în competiție, primind a doua șansă în lupta pentru marele trofeu.

”După reintroducerea în competiție, în echipa Războinicilor, a lui Andrei Ciobanu, deși eliminat în urma unui duel cu Ana Pal, Faimoșii câștigă imunitatea. La duel intră Lola și Andrei Ciobanu. Lola părăsește competiția!

La unificare se intră în formula 7. Războinici vor fi Iancu, Andrei Ciobanu, Sorin, Delea, Robert, Ștefania și Duli. La  Faimoși – Zanni, TJ, Ana Porgas, Ștefania Stanilă.

După traseul de apa din noaptea unificării, Ana Pal este eliminată și Faimoșii rămân doar 4. Nu mai există Faimoși și Războinici, ci tribul Los Bandidos, cu banderole negre!

Se încearcă o uniformizare/ egalizare la nivelul publicului între Faimoși și Războinici, o încercare de ștergere, în fapt, în memoria publicului a „ROȘULUI”, știut fiind că Faimoșii sunt mult mai susținuți de public decât Războinicii. Au ma mulți și mai zgomotoși fani”, precizează Viperele Vesele pe Instagram.

Citește și Tily Niculae, concurentă la Asia Express sau Survivor? Actrița ne-a dezvăluit totul: “Un impact mai mare” VIDEO EXCLUSIV!

Detalii despre unificarea echipelor de la Survivor All Stars 2024

Tot Viperele Vesele au aflat și ce concurenți intră într-o nouă fază a competiției, cea a unificării echipelor. Conform acestora, după reintroducerea lui Andrei Ciobanu în emisiune, Faimoșii câștigă imunitatea.

La duel intră Lola și Andrei Ciobanu, redevenit Războinic. În urma duelului, Lola părăsește competiția. Apoi, la unificare se intră în formula șapte Războinici – Iancu, Andrei Ciobanu, Sorin, Delea, Robert, Ștefania, Duli și cinci Faimoși – Zanni, TJ, Ana Porgras, Ștefania Stănilă.

”După traseul de apă din noaptea unificării, Ana Pal este eliminată și Faimoșii rămând doar patru!”, anunță Viperele Vesele în mediul online.

Citește și De ce a fost eliminat Jorge de la Survivor All Stars, de fapt. Câți bani a primit pentru două luni de concurs, suma e colosală!!

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
De ce nu se mai implică Larisa Udilă în proiecte TV
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *