De ce a fost eliminat Jorge de la Survivor All Stars, de fapt. Câți bani a primit pentru două luni de concurs, suma e colosală!

Ce a spus artistul, după eliminare

Scris de: Daoud Andra

08 Mar. 2024

De ce a fost eliminat Jorge de la Survivor All Stars, de fapt. Câți bani a primit pentru două luni de concurs, suma e colosală!

Ediția de joi, 7 martie, a emisiunii Survivor All Stars a venit cu un anunț surpriză atât pentru telespectatori, cât și pentru concurenți. În cadrul consiliului tribal, Daniel Pavel l-a anunțat pe Jorge că trebuie să părăsească show-ul. Cum a reacționat concurentul și câți bani a primit pentru cele opt săptămâni petrecute în concurs.

Jorge a fost eliminat de la Survivor All Stars

Parcursul lui Jorge în show-ul Survivor s-a încheiat după opt săptămâni. În ediția difuzată joi, 7 martie, fostul Faimos, care trecuse în tabăra Războinicilor, a fost anunțat de către Daniel Pavel că nu mai poate continua în emisiune. La fel cum s-a întâmplat și la prima ediție la care a participat, cântărețul a trebuit să părăsească tabăra, din cauza accidentărilor.

”Jorge, tu ai făcut un traseu medical, nişte analize. Şi rămăsesem dator cu o informaţie: în acest consiliu tribal, pentru tine se încheie Survivor All Stars pe considerente medicale. Sănătatea este cea mai importantă!”, a anunțat prezentatorul Daniel Pavel.

Citește și: Jorge, adevărul despre Survivor All Stars. Ce nu refuză niciodată concurentul la TV și ce face pentru alți artiști: “E multă invidie” VIDEO EXCLUSIV

Concurentul a primit vestea cu resemnare, deși spune că nu așa se aștepta să se încheie parcursul lui în Survivor. De asemenea, le-a mulțumit atât Faimoșilor, cât și Războinicilor, pentru felul în care l-au primit în echipă.

”Nu aşa mă aşteptam să plec a doua oară de la Survivor, tot după o accidentare. Universul pare că îmi spune: ‘Băi, băiatule, du-te acasă!’ Sunt bătrân, am 42 de ani! Plec acasă cu inimă deschisă, fără niciun regret, liniştit şi clar îmi doresc să rezolv treaba cu genunchiul. Nu aveam cum să ratez Survivor All Stars, am riscat şi atât a fost să fie pentru mine”, a spus Jorge, la Survivor All Stars.

De ce a fost eliminat Jorge de la Survivor All Stars, de fapt. Câți bani a primit pentru două luni de concurs, suma e colosală!
Jorge a părăsit show-ul Survivor All Stars

Câți bani a primit pentru participarea la emisiune

Fiecare concurent negociază onorariul pe care îl are în show. În cazul lui Jorge, acesta se pare că a fost de 6.000 de euro pentru fiecare săptămână petrecută în Republica Dominicană, potrivit informațiilor din presă. Dat fiind că a rezistat opt săptămâni în competiție, artistul a adunat nu mai puțin de 48.000 de euro în urma experienței Survivor All Stars.

Citește și: De ce a refuzat Jorge să joace în filme. Ce proiect l-a făcut să își dorească să apară pe marile ecrane: “Selectiv din fire!” VIDEO EXCLUSIV

Au existat și voci care au spus că suma este mult prea mare, având în vedere parcursul lui Jorge în concurs. În cele opt săptămâni petrecute în Republica Dominicană, concurentul a fost mai mult accidentat și la multe probe nu a putut participa, din această cauză.

 

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Familia Măruță se pregătește pentru un nou film, după succesul înregistrat de "Tati part-time"
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă
Lovitură SUPREMĂ pentru Elena Udrea. Ce se întâmplă în închisoare
Asta CHIAR e greu de crezut! Ce meserie avea în viața de zi cu zi...
ȘOC! 5 vedete din România care au devenit mame după 40 de ani. Nu te...
BOMBĂ la Survivor! Cum a TRIŞAT Iancu Sterp cu ajutorul fratelui său! Descalificat înainte de...
Salman Khan explică de ce nu a luat-o de soție pe Iulia Vântur, după 12...
Loredana, apariție provocatoare, în brațele lui Cătălin Botezatu! Ce ținută a purtat artista la Premiile...
Jador a vorbit despre relația secretă cu Andreea Bălan: „Pentru mine ai fost extraordinară!”
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
Te CRUCEȘTI! Vedetele din România care au fost ÎNȘELATE de parteneri!
Horoscopul lunii Mai 2024 pentru toate zodiile. Unii dintre voi îşi vor culege roadele muncii...
Horoscop 29 Aprilie 2024. Berbecii vor fi foarte inventivi și își vor cuceri șefii cu...
Berbecii și o zodie misterioasă primesc un val de energie astrală, învățând să depășească provocările
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la...
Mai îndrăgostită ca oricând! Ce a dezvăluit Lidia Buble despre relația cu omul de afaceri...
Prințul Harry se întoarce la Londra pe 8 mai. A acceptat sau nu Meghan Markle...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *