De ce a refuzat Jorge să joace în filme. Ce proiect l-a făcut să își dorească să apară pe marile ecrane: “Selectiv din fire!” VIDEO EXCLUSIV

Unde o să apară

Jorge a apărut în numeroase proiecte de televiziune, a dublat un celebru desen animat, “O poveste încâlcită”, și de fiecare dată și-a încântat fanii prin diferite spectacole. Totuși, de curând, el a acceptat să apară și într-un film. Cântărețul ne-a dezvăluit, în exclusivitate pentru Ego.ro, ce l-a făcut să onoreze invitația de a fi văzut pe marile ecrane.

Jorge, despre filmul în care o să apară

Deși a refuzat, de-a lungul timpului, anumite propuneri, Jorge o să apară în filmul “Retreat Vama Veche”. Artistul a punctat că a acceptat pelicula pentru că are un rol mai mic, iar timpul i-a permis să onoreze invitația. Totuși, el recunoște că este selectiv atunci când vine vorba despre proiectele în care alege să apară:

“Următorul și primul film în care o să apar se numește Retreat Vama Veche. Are un casting fabulos și este foarte frumos! Eu o să am un mic rol acolo, dar sunt! Contează să fii unde trebuie. Eu cred că lucrurile se fac la timpul lor! Cred că sunt și foarte selectiv din fire. În ultima vreme s-au întâmplat atât de multe încât nu puteam să mă împart! A trebuit să aleg.

Datorită faptului că rolul acesta a fost mai mic, am putut să onorez această invitație! Am avut foarte multe proiecte și nu aveam timp! Da, mi s-au făcut. (n.r. oferte pentru diferite roluri) Pentru mine e foarte importantă echipa de producție, de promovare, dar planul pe care îl fac oamenii pentru un proiect.

Poți să fii entuziasmat și să ai impresia că o să fie WOW…poate am și un “nas” la proiectele care sunt bune! Cred că în timp, cu toate proiectele TV, am învățat în ce să intru și în ce să nu intru!”

Citește și Motivul pentru care Jorge a insistat să numească un celebru personaj de desene animate cu numele lui din buletin. ”Eu am urât numele ăsta toată copilăria mea” VIDEO EXCLUSIV

Ce spune despre proiectele pe care le acceptă

De asemenea, Jorge a punctat că nu ar putea niciodată să intre în pielea unui personaj din Las Fierbinți, căci proiectul nu i se potrivește, fiind alte persoane talentate pentru respectiva producție. Astfel, artistul consideră că fiecare trebuie să își găsească propriul drum:

“E important să te reprezinte ca artist, să fie în liniile tale. Este important ca oamenii să te identifice cu felul tău de artist! Eu cred că niciodată nu o să pot să joc un rol ca în Las Fierbinți. Nu mă reprezintă, nu sunt genul respectiv! Dacă aș repeta și m-aș sfătui puțin, cred că ar ieși ceva, dar niciodată nu o să îmi iasă cum îi iese lui Adrian Văncică!

Sunt oameni talentați în anumite direcții! Și eu am talentul meu și felul de a fi într-o anumită direcție, spre exemplu la musical! Sunt artist, dar nu poți să joci orice! Ți se potrivesc anumite lucruri, ai un catalog! Ți se potrivesc anumite capitole, ai o plajă destul de largă dacă ești talentat, dar nu poți să joci orice rol!

Al Pacino este al Pacino, Brad Pitt este Brad Pitt, sunt tipologii diferite pe tipuri diferite de actorie! Este diferit! Degeaba îți dorești să joci în toate rolurile dacă nu ți se potrivesc toate! Degeaba te aștepți să joci într-un anumit spectacol dacă nu este pentru tine! Trebuie să iei ce ți se potrivește!”

Citește și De ce a participat Jorge la Survivor, de fapt. Abia acum a spus totul: „Oamenii nu știau” VIDEO EXCLUSIV

Video: Mihai Robu

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *