Sărut pătimaș între Zanni și Ana Porgras! Imaginile de la Survivor All Stars au scăpat pe net. Cum au fost surprinși în toiul nopții

Se înfiripă o relație între Zanni și Ana Porgras?

Survivor All Stars este, fără îndoială, unul dintre cele mai dificile reality show-uri de la noi din țară. El a debutat încă din luna ianuarie a acestui an și continuă să-i țină în suspans pe telespectatori. În tot acest timp, însă, între concurenți s-au creat prietenii, ba chiar mai mult decât atât. În curând, fanii îi vor putea vedea pe Zanni și Ana Porgras sărutându-se pătimaș. Imaginile cu cei doi Faimoși au devenit deja virale pe internet!

Zanni și Ana Porgras s-au sărutat pătimaș la Survivor All Stars

Survivor All Stars continuă la Pro TV. În curând, în celebrul reality show vor avea loc evenimente neașteptate ce îi vor lăsa fără cuvinte pe telespectatori. Un cuplu pare că este pe cale să se construiască în Republica Dominicană.

Este vorba despre nimeni altul decât Zanni și despre fata cu care se înțelege cel mai bine pe insulă, Ana Porgras.

Să treacă cei doi de la prietenie la o relație de iubire? Ei bine, rămâne de vâzut dacă se va întâmpla acest lucru sau nu. Totuși, cei doi Faimoși par să aibă sentimente puternice unul pentru altul.

Și-au dat frâu liber sentimentelor

În episoadele următoare, fanii Survivor All Stars vor vedea cum Zanni și Ana Porgras se sărută pasional. Gestul neașteptat are loc în timpul nopții, când ceilalți concurenți dorm.

Precizăm, însă, că într-un joc de ”adevăr și provocare” desfășurat în cadrul aceleași săptămâni, Faimoșii și Războinicii au avut ocazia să se apropie mai mult, schimbându-și săruturi, lucru ce sugerează că scena dintre Zanni și Ana Porgras nu este un caz tocmai izolat, conform celor de la Cancan.

Citește și Eliminare neașteptată la Survivor All Stars 2024! Cine urmează să părăsească emisiunea de la Pro TV. Secrete nebănuite au ieșit la iveală!

”Urmează o săptămână incendiară la Survivor All Stars”

Așadar, ai toate motivele să te uiți, săptămâna viitoare, la Survivor All Stars. De altfel, Daniel Pavel, prezentatorul emisiunii, a promis noi ediții incendiare, cu confruntări pline de adrenalină și răsturnări de situație.

”Urmează o săptămână incendiară la Survivor All Stars. Răsturnări de situație cum nu s-au mai văzut vreodată. Confruntări pline de adrenalină. Rivalitatea dintre triburi atinge cotele de avarie!

Acțiuni controversate și reacții pe măsură vor schimba irevocabil destinul competiției și pe al unora dintre concurenți.Trăiri intense și provocări inedite vor stârni emoții puternice și nebănuite în piepturile concurenților.

La finalul săptămânii, un duel neprevăzutcu un deznodământ neașteptat va zgudui competiția. Iar efectul lui va fi răsunător”, a spus moderatorul show-ului de la Pro TV.

Citește și Tily Niculae, concurentă la Asia Express sau Survivor? Actrița ne-a dezvăluit totul: “Un impact mai mare” VIDEO EXCLUSIV!

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Cum reușește fiul cel mare al Alinei Pușcaș să câștige mai mulți bani de la părinți
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *