​Cristina Ciobănașu a ieșit pentru prima dată din țară alături de familia adoptivă. ”O țin minte ca pe una dintre cele mai frumoase vacanțe” VIDEO EXCLUSIV

”De-a lungul anilor am continuat să vizitez țara asta minunată”

Pe când aveam 12 ani, Cristina Ciobănașu se muta de la Botoșani la București, în casa Ruxandrei Ion și a soțului ei, Ion Ion. De atunci viața acriței s-a schimbat complet, iar drumul ei a avut un parcurs frumos și firesc. Cristina Ciobănașu a povestit în exclusivitate pentru EGO.ro că celebrul producător de seriale, Ruxandra Ion, nu doar că i-a fost ca o a doua mamă, dar i-a arătat lucruri și i-a deschis uși pe care poate în alte condiții nu ar fi reușit să le deschidă. Printre cele mai frumoase amintiri pe care le are alături de familia Ion se numără și prima ei vacanță în afara țării.

”Mama mea a lucrat ani de zile în Italia”

Pe Cristina Ciobănașu am întâlnit-o la reședința Ambasadorului Italiei în România, la petrecerea organizată de producătorul Theo Nissim. Locația în sine i-a transmis extrem de multe emoții, cu atât mai mult cu cât Italia o leagă de ambele familii, atât cea biologică, cât și cea adoptivă.

”În Italia, în Sardinia mai exact, a fost prima mea vacanță, în afară, alături de familia care m-a adoptat ca să zic așa, alături de Ruxandra și Ion. Țin minte că am străbătut toată Europa până în Sardinia cu mașina. Eu eram foarte micuță și am dormit pe bancheta din spate aproape tot drumul. O țin minte ca pe una dintre cele mai frumoase vacanțe pentru că a fost prima mea ieșire cu adevărat din țară, într-o vacanță lungă, cu mașina. Țin minte că am fost și la cumpărături, la outlet-uri. Deci a fost foarte, foarte frumos și de-a lungul anilor am continuat să vizitez țara asta minunată”, a povestit actrița.

Citește și: Ce nu a reușit Cristina Ciobănașu să învingă nici după 15 ani de televiziune. Surpriză pentru fani: “Este o provocare” VIDEO EXCLUSIV

Tot în Italia a lucrat ani buni și mama ei, Elena Ciobănașu, până de curând. De-a lungul timpului actrița și-a vizitat mama și a învățat alături de ea atât limba cât și obiceiurile italienilor.

”Mama mea a lucrat ani de zile în Italia. Mama mea biologică. Acum s-a întors în țară pentru că mi-o doresc aproape”.

Cristina Ciobănașu se simte în Italia ca acasă

Astfel că, în momentu de față ar alege oricând Italia ca destinație de vacanță. Chiar de curând s-a reîntors dintr-un citybreak în Bari, pe care l-a petrecut alături de iubitul ei, Alexandru Mureașan.

”Deși am fost de multe ori în Italia, recunosc că nu cunosc toate regulile lor, dar măcar atât știu și eu că este de bun simț să nu cumva să faci vinul spriț în Italia. Eu nu îl fac de obicei, că nu îmi place, dar ca idee. Știu că nu folosim lingura la paste, sub  nicio formă. Oricum nu o folosesc că am învățat la un moment dat să folosesc doar furculița și nu am nevoie, dar zic așa ca idee. Că mă mai distrează că la unele restaurante, de prin alte țări, de pe la noi, primim lingură. Chiar mă gândesc și mă întreb ce ar zice un italian în situația respectivă. Ceva rău. Deci pe astea le știu. În niciun caz ketchup pe pizza. Oricum nici nu-mi place, deci nu este vreo șansă să cer așa ceva. Pizza este făcută în așa fel încât, dacă este bine făcută, este foarte bună fără niciun altfel de aditiv să zic așa”, a mai completat Cristina Ciobănașu pentru EGO.ro.

Citește și: În ce condiții ar accepta Cristina Ciobănașu să se îngrașe pentru un rol. ”După ce termini rolul te duci acasă și te vezi în oglindă” VIDEO EXCLUSIV

Video: Mihai Robu

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
10 2 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *