Femeia puternică din spatele succesului Cristinei Ciobănașu. Dezvăluiri despre Ruxandra Ion: „A fost mai drastică atunci când eram copil” VIDEO EXCLUSIV

Ce a dezvăluit despre mama ei adoptivă

Ruxandra Ion și Cristina Ciobănașu au o legătură specială, actrița fiind fiica adoptivă a celebrei producătoare. Astfel, cele două au lucrat mult timp împreună, însă vedeta ne-a dezvăluit, în exclusivitate pentru Ego.ro, că femeia care a primit-o în familia ei era mult mai drastică în trecut. Totuși, aceasta i-a predat multe lecții tinerei, ajutând-o să ajungă la cea mai bună varianta a sa din punct de vedere profesional și personal.

Cristina Ciobănașu, detalii despre Ruxandra Ion

În urmă cu mai bine de 15 ani, Cristina Ciobănașu intra în familia Ruxandrei Ion după ce producătoarea îi vedea cazul prezentat la emisiunea „Dansez pentru tine”. Tânăra, care a rămas apropiată și de mama biologică, se muta de la Botoșani la București, debutând, ulterior, în muzică și actorie. Actrița ne-a recunoscut că femeia care o adoră nu a lăsat-o să facă greșeli atunci când vine vorba despre meseria sa:

„A fost mai drastică atunci când eram copil. E un om perfecționist și cere imposibilul de la cei pe care îi iubește! Asta ne-a făcut și pe noi, cei care am fost tratați așa, să vrem întotdeauna mai mult de la noi. Eu acum deja am gândirea pe care o aveam când eram copil. În timp ce răspund la acest interviu mă gândesc: „Oare Ruxandra va fi mulțumită de ce o să vorbesc?”.

Așa ne-a învățat meserie! Ne-a învățat să fim profi, să avem grijă ce cuvinte spunem, să ne asumăm ce vorbim, modul în care ne comportăm, cum venim la muncă, felul în care tratăm meseria pe care o avem, cât de serioși suntem, modestia profesională, care mi se pare că e foarte importantă!”

Ce a învățat-o Ruxandra Ion

De asemenea, Cristina Ciobănașu a punctat că Ruxandra Ion a învățat-o să își dorească mai mult de la ea de fiecare dată, încercând să ajungă la cea mai bună versiune, fără a se plafona:

„E posibil ca la un moment dat să ți se pară că ești foarte bun, având experiență. Este bine să ai o părere bună despre tine, dar când te vezi pe un piedestal, crezi că nimeni nu te mai poate ajunge și ai o atitudine nesănătoasă cu cei din jurul tău…mi se pare că e distructiv din punct de vedere profesional, te poate trage în jos!

Nu îți mai dorești să evoluezi pentru că te crezi foarte bun. E o plafonare la care dacă ajungi e foarte greu să te mai zguduie cineva și să îți zică: „Tot timpul învățăm!”. Mereu poți să fii mai bun ca versiunea ta de ieri! E un lucru pe care Ruxandra ni l-a băgat în cap din adolescență!”

Citește și Ce nu a reușit Cristina Ciobănașu să învingă nici după 15 ani de televiziune. Surpriză pentru fani: “Este o provocare” VIDEO EXCLUSIV

Ruxandra Ion îi urmărește interviurile

Chiar dacă au o relație apropiată, Cristina Ciobănașu ne-a mărturisit că are emoții de fiecare dată când Ruxandra Ion îi urmărește interviurile, astfel că, uneori, preferă să nu îi spună că urmează să fie filmată:

„Le mai urmărește! (n.r. interviurile) O să vă zic un secret! Câteodată, când știu că urmează să mă duc la un interviu și am emoții, nu îi spun că mă duc! Știu că ea se va uita la el, iar presiunea mă face să fiu inhibată, să am emoții foarte mari, să nu știu ce zic, să fiu incoerentă în discurs.

Au mai fost momente de-a lungul timpului în care dacă nu a știut, nu i-am spus! Am zis că este mai bine să nu vadă. Dacă știu că o să vadă, o să mă timorez!”

Citește și În ce condiții ar accepta Cristina Ciobănașu să se îngrașe pentru un rol. ”După ce termini rolul te duci acasă și te vezi în oglindă” VIDEO EXCLUSIV

Video: Mihai Robu

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *