În ce condiții ar accepta Cristina Ciobănașu să se îngrașe pentru un rol. ”După ce termini rolul te duci acasă și te vezi în oglindă” VIDEO EXCLUSIV

"Actoria este pe primul loc, apoi muzica și mai apoi televiziunea"

Pe cât este de frumoasă, meseria de actor este și una solicitantă și nu toți pot face anumite compromisuri pentru diferite roluri în filme sau seriale. Printre cei care se gândesc de mai multe ori înainte să accepte o provocare care ar putea să-i scoată din zona de confort se numără și Cristina Ciobănașu. Îndrăgita actriță a mărturisit în exclusivitate pentru EGO.ro că cel mai greu i-ar fi să se îngrașe vizibil pentru un anumit proiect.

Cristina Ciobănașu, despre provocările pe care le-ar accepta de dragul actoriei

Cristina Ciobănașu și-a făcut debutul în televiziune pe când avea doar 11 ani, însă în momentul de față televiziunea este pe locul trei în viața ei profesională.

”Actoria este pe primul loc, apoi muzica și mai apoi televiziunea. Cred că pe asta cu vopsitul am demonstrat-o pentru că m-am vopsit roșcată pentru rolul din ”Fructul oprit”. Aș îndrăzi și o frizură mai ciudată. Dacă nu am alte proiecte în paralel care să mă oprescă cumva din demersul ăsta, aș încerca. Până la urmă părul crește”, ne-a povestit tânăra despre sacrificiile pe care le-ar face pentru un rol într-un film sau serial.

Cât despre parte cu kilogramele, actrița ar accepta cu bucurie un rol care să îi impună să dea jos câteva kilograme, mai ales că este într-o perioadă în care consideră că este nevoie să-și redefinească silueta. ”Mai am de slăbit puțin pentru că am luat un pic în proporții și e nevoie. Nu mint, chiar m-am îngrășat”.

”M-aș duce și la psiholog în timpul ăsta”

Cât despre partea cu îngrășatul pentru un rol, Cristina Ciobănașu nu mai este la fel de receptivă. Cel puțin nu ar accepta să o facă decât dacă ar fi sub stricta supravegherea a unui specialist, iar asta pentru a reuși, după terminarea filmărilor, să revină la vechea siluetă într-un timp la fel de scurt.

”Cred că m-aș îngrășa pentru un rol, dar cu grijă și controlat. Adică aș încerca să iau un nutriționist care să mă învețe cum să fac asta calculat. M-aș îngrășa în timp, calculat, adică nu așa de capul meu, să am o lună la dispoziție să mă îngraș 15 kilograme. Că nu este sănătos și aș refuza clar dacă ar fi o cerere de genul. Dacă ar fi controlat aș face asta”, ne-a mai spus prezentatoarea emisiunii ”Happy Cafe” de la Happy Channel.

Citește și Cum își păcălește Cristina Ciobănașu partenerul. S-a dat singură de gol: „E beton să ai iubit medic” VIDEO EXCLUSIV

Nu procesul în sine ar fi greu de suportat pentru tânără, ci imaginea pe care va trebui să o vadă în fiecare zi, pe parcursul filmărilor, imagine pe care în viața de zi cu zi nu ar vrea să îi fie reflectată în oglindă.

”Dar m-aș duce și la psiholog în timpul ăsta. Să mă asigur că nu o iau cu capul că am luat atât de multe kilograme în plus într-un timp relativ scurt. Îți dai seama că este un mare șoc pentru psihic. Să te știi într-un fel, toată viața să fii într-un fel, și brusc să te îngrași. Chiar dacă este pentru un rol, chiar dacă este pentru meseria care mă pasionează și îmi hrănește sufletul și mintea. După ce termini rolul te duci acasă și te vezi în oglindă în timpul liber, cu soțul lângă sau cu bărbatul. E greu”, a mai explicat Cristina Ciobănașu pentru EGO.ro.

Citește și Cristina Ciobănașu, dezvăluiri despre iubitul ei. Cum au reacționat prietenii lui, când au aflat că tânărul are o relație cu superba actriță: “Pentru ei asta a contat, de fapt” VIDEO EXCLUSIV

Video: Mihai Robu

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă
SCANDAL! Imagini ȘOC cu Iulia Albu au scăpat pe net. Sigur NU o recunoști, le...
INCREDIBIL! Mădălina Ghenea a pozat ca NICIODATĂ, iar imaginile au scăpat pe net! Cum apare
Te CRUCEȘTI! Vedetele din România care au fost ÎNȘELATE de parteneri!
Șoc în România! O mireasă s-a îndrăgostit de artistul care i-a cântat la nuntă și...
Cea mai mare gafă pe care a făcut-o Andreea Esca în timp ce prezenta știrile:...
Cum a apărut îmbrăcată o actriță din Rusia la Cannes. Toată lumea vorbește despre rochia...
Carmen Harra a spus adevărul despre împăcarea dintre Anamaria Prodan și Laurenţiu Reghecampf! „Amândoi s-au...
Patrick crede că Roberta nu îl place pe Sebastian! Ce spune concurenta despre această situație:...
NU le RECUNOȘTI! Cum arătau divele din România acum 30 de ani! Transformare ȘOCANTĂ
Horoscop 19 Mai 2024. Această zi își pune amprenta asupra Capricornilor, Scorpionii vor fi puși...
Horoscop Zilnic Duminică 19 Mai 2024. Racilor li se va oferi șansa să își ducă...
6 zodii trăiesc o zi de neuitat, încununată de succes și realizări sub strălucirea stelelor...
Fosta soție a unui actor celebru a ajuns să doarmă pe străzi și să mănânce...
Anunțul special făcut de Andreea Berecleanu după 7 ani de căsătorie cu medicul Constantin Stan:...
Cine este celebrul artist care s-a iubit cu femeia căreia i-a cântat la nuntă?! Cântăreţul...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *